“Έφυγε” το καλύτερο παιδί της Κοζάνης, πιστός οπαδός του Άρη! (photo)

Απώλεια για την οικογένεια του Άρη στην Δυτική Μακεδονία. “Έφυγε” το καλύτερο παιδί της Κοζάνης, πιστός οπαδός του Άρη! Λόγος για τον Δημήτρη Παπαντωνίου, γνωστό και ως “Μητσάρα”, πιστό φίλαθλο της ομάδας, που είχε φάει με το κουτάλι τις εκδρομές στο πλευρό του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η κηδεία του έγινε σήμερα το πρωί βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Το τοπικό σάιτ της Κοζάνης kozan.gr έγραψε για τον φίλαθλο του Άρη:

“Στο πένθος βυθίστηκε όλη η Κοζάνη. Ο 47χρονος Μήτσος πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Κοζάνης έχασε τη μάχη με τη ζωή, τον πρόδωσε η καρδιά του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και τους συμπατριώτες του. Γέννημα θρέμμα Κοζανιτης, ο Μήτσος δούλευε τα τελευταία χρόνια στο καφέ piccolo. oλoι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην στην οικογένεια του.


Μας συγκλονίζει όλους ο άδικος θάνατος του φίλου Μήτσου. Η απουσία του είναι εμφανής, σ’ όλους εμάς που τον είχαμε σαν αδελφό. 
Ευχόμασταν ολόψυχα να μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει, όπως ήταν πριν Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα αποδείχτηκε πολύ σκληρή και άκαρδη. Βαθύς και πικρός ο πόνος για την οικογένειά του και για τους στενούς του φίλους.

Θα είσαι πάντα στην σκέψη μας αγαπητέ φίλε Μήτσο, κανένας από όσους σε γνώρισαν και χάρηκαν την φιλία σου δεν θα σε ξεχάσει εύκολα. Η μεγάλη αξιοπρέπεια που είχες μέχρι την τελευταία στιγμή αποτελούν ένα ξεχωριστό παράδειγμα ήθους για όλους εμάς που σε γνωρίσαμε ήσουν σπουδαίος άνθρωπος ταπεινός συνετός και πάντα να βοηθούσες τον συνάνθρωπο σου.

Είναι τιμή μου που σε είχα φίλο. Ήσουν από τα καλύτερα παιδιά!  Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, μας λείπεις”.

To Top