“Έχασαν την μπάλα” στις Σέρρες: “Κάναμε απαράδεκτη εμφάνιση, αλλά ο διαιτητής ήταν… κίτρινος”

Tο μέλος του Δ.Σ. του Πανσερραϊκού, Νίκος Ιλανίδης αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου και την ήττα από τον Άρη. Με τις δηλώσεις του προφανώς αποδεικνύεται ότι “έχασαν την μπάλα” και ψάχνουν στις Σέρρες φθηνές δικαιολογίες με τη διαιτησία (την ώρα που είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος) για την απαράδεκτη εμφάνιση όπως ομολογούν και οι ίδιοι.

Αναλυτικά όσα είπε στην τοπική τηλεόραση ΔΙΚΤΥΟ:

«Γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα έχει 30 αγωνιστικές, γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας έκανε το 9Χ9, ότι είμαστε πρώτοι και ότι έμειναν πέντε αγωνιστικές. Όπως επίσης γνωρίζουμε ότι κάναμε το Σάββατο μια απαράδεκτη εμφάνιση. Νομίζω όμως ότι βρισκόμαστε στο τέλος ενός πολέμου ο οποίος γίνεται σε πολλές μάχες.

Δηλαδή ο Άρης όταν έχασε από τον Καμπανιακό και από τη Δόξα Δράμας έπρεπε να τα παρατήσει; Σαφώς και είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι από το ματς του Σαββάτου, για τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα.

Για το ότι δεν παλέψαμε και δεν ματώσαμε. Γιατι όταν κι εγώ ήμουν προπονητής έλεγα στους παίκτες μου να παλέψουν και να ματώσουν με τον οποιοδήποτε αντίπαλο και ας χάσετε. Πρώτα όμως θα είσαι ικανοποιημένος για το ότι πάλεψες».

 Για το ματς με τον Άρη:

«Το Σαββατιάτικο ματς είχε πολλά περίεργα, όπως ο τραυματισμός του Ανδρούτσου ο οποίος στην αρχή του αγώνα δέχθηκε αντικείμενα αλλά και σε μια φάση που τον τραυμάτισε ένας παίκτης του Άρη και ο διαιτητής σφύριζε… κλέφτικα.

Στη φάση του γκολ του Άρη γίνεται καθαρό επιθετικό φάουλ, βγάζει τον ώμο του ο Βοσκόπουλος και βγάζει και μια κόκκινη κάρτα στον Ολίσε που νομίζω ότι δεν θα την έβγαζε ούτε ο… πρόεδρος του Άρη. Τα ξεπερνάμε όμως όλα αυτά.

Η ομάδα μας θα μπορούσε αν προσπαθούσε περισσότερο να μην έχει αυτή την έκβαση του αποτελέσματος. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε, η ομάδα έδειξε αυτή την εικόνα που είδαμε.

Είδαμε τον Άρη εδώ και δύο εβδομάδες να ασχολείται συνέχεια με την διαιτησία ότι και καλά ευνοεί τον Πανσερραϊκό και είδαμε τι κατάφερε. Μας έπαιξε ένας διαιτητής ο οποίος ήταν «κίτρινος» και έσπρωχνε τον Άρη με τα… χίλια από την αρχή του ματς με διάφορα φάουλ που έδινε.

Είδαμε ότι στο πολύ σκληρό χτύπημα του Σαμαρά πάνω στον Μπονέρη που εκεί ο παίκτης του Άρη έπαιξε… καράτε, δεν τόλμησε ούτε κίτρινη κάρτα να βγάλει. Ο διαιτητής ήταν… καθηγητής».

 Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Από δω και πέρα έχουν μείνει πέντε ματς και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε τώρα το ματς με το Σουφλί, θα κοιτάξουμε να το κερδίσουμε για να παραμείνουμε πρώτοι και θα πάμε μετά σε ένα ντέρμπι από τα παλιά με την Καβάλα. Το μεγάλο μυστικό στον αθλητισμό είναι να συνεχίζεις να παλεύεις μέχρι το τέλος και αυτό θα σου φέρει τον πρωταθλητισμό.

Δεν γίνεται με την πρώτη στραβή να σκύβεις το κεφάλι. Το παν είναι να διδαχθείς από αυτή την ήττα και να αναλογιστείς γιατί έχασες. Εγώ σαν διοίκηση αυτό που μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες είναι να παίξουμε με πολύ πάθος. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και όλα είναι στα πόδια μας γιατί είμαστε πρώτοι.

Και ξέρετε πολύ καλά σε τι κατηγορία και με ποιες ομάδες αντιπάλους μας κάνουμε πρωταθλητισμό. Εμείς αυτό που ζητάμε από τους παίκτες και από τον προπονητή είναι να «ματώσουν» μέχρι το τέλος. Και αυτό θα το ζητάμε πολύ επιτακτικά αυτόν τον μήνα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

To Top