Έχασε δυο ταλέντα μέσα από τα χέρια του ο Άρης, που προτίμησαν τον ΠΑΟΚ!

Δύο νεαρές ταλαντούχες παίκτριες έχασε μέσα από τα χέρια του ο Άρης, λόγω της ασαφούς κατάστασης που επικρατεί στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, η Ασπασία Καλαμπάκου και Άννα Μαρκουλάκη προτμίμησαν τελικά να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ, βλέποντας πως οι “κίτρινες” οδεύουν για την Α2.

Όπως είχε αναφέρει το PRESSARIS στις 28/5/2014, η πρώην πλέον παίκτρια του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, που ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για σπουδές, ήταν στο στόχαστρο της ομάδας και μάλιστα οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πρόκειται για διεθνή γκαρντ, ύψους 1.78μ., με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των γυναικών, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο γυναικείο μπάσκετ.

Όσον αφορά στην Μαρκουλάκη, έκανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς κάποιες προπονήσεις με τις “κίτρινες” και επρόκειτο ν΄ αποκτηθεί με υποσχετική από τον Ηρακλή. Όμως, όπως και στην περίπτωση της Καλαμπάκου, η αβεβαιτότητα στον Άρη και το γεγονός ότι χάθηκε χρόνος σε συνδυασμό με το ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν στη… γωνιά, τις έκανε να προτιμήσουν τον συμπολίτη.

Εϊναι κρίμα να χάνονται τέτοια ταλέντα και με αυτόν τον τρόπο.

To Top