Έχασε ευκαιρίες, δεν του δόθηκε πέναλτι μαρς, έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης είχε την υπεροχή, πίεσε τον ΠΑΟΚ, αλλά η σφιχτή αμυντική διάταξη του αντιπάλου, οι χαμένες ευκαιρίες και ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής του αγώνα, διαμόρφωσαν το τελικό 0-0 στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού για το πρωτάθλημα των ομάδων Κ20.

Οι κίτρινοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ζήση, Λεμονή, Αντωνιάδη και Ρένια, αλλά η φάση που συζητείται είναι στο 53′ του αγώνα.

Ο Ρένια πέρασε δύο αντιπάλους, ο Κρινίτσας τον ανέτρεψε αλλά ο διαιτητής, αν και ήταν μπροστά στη φάση δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Στα τελευταία λεπτά οι κίτρινοι έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες! Στο 89’ δυνατό σουτ του Ζήση πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ.

Και στο 92΄ Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, ο Ρένια βρέθηκε μόνος του, σούταρε δυνατά από δεξιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!!!

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πακακώστας (65’Λιάρος), Ανδρεάδης, Πολυζωίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Λεμονής (89’Καρασίμος), Παλιάτσος (72’Ταφταρίδης), Κρυστάλης, Ζήση

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Μπανμτάνης, Κρινίτσας (57’Ποζατζίδης), Πούγγουρας, Κιόσε, Πολύζος, Δερμιτζόγλου (57’Κουλούρης), Δεληγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Πόποβιτς

 

To Top