Χωρίς κατηγορία

Έχασε ευκαιρίες με την Εθνική ο Γιαννιώτας, έπαιξε και ο Διαμαντάκος (photos)

Η Εθνική Νέων επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Βελγίου με σκορ 1-0 σε φιλικό προετοιμασίας, που διεξήχθη στο γήπεδο Ελληνικού, ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του EURO 2013. Ένα ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Από την αρχή του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου του και άνοιξε το σκορ με τον Ταξιάρχη Φούντα στο 49′.

Στο 65΄ ο Κέτινγκς απέκρουσε δυνατό κοντινό σουτ του Γιαννιώτα, ενώ στο 85΄ χάθηκε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος αφού ξεπέρασε το εμπόδιο τεσσάρων αντιπάλων δεν βρήκε στόχο από το ύψος του πέναλτι.

Ελλάδα: Μπάρκας (70΄ Λαδάς), Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Γούτας (57΄ Βλάχος), Βοσνακίδης, Σιώπης, Μύγας (57΄ Πόποβιτς), Δώνης (70΄ Παναγιωτούδης), Ιωαννίδης (70΄ Βέργος), Φούντας (57΄ Δεληγιαννίδης), Σουνάς (70΄ Σούκιας)

Βέλγιο: Ντουστ (46΄ Ρουφ), Ίμπομα, Μπούκερς, Φιόρε, Κορέν (46΄ Μπάστιανς), Βερστράτε (60΄ Μπότο), Κρουξ, Ντε Νέβε (77΄ Νιένγκο), Ορίγκι, Ζούκοφ (62΄ Γκέρκενς)

Ο διαιτητής της αναμέτρησης παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σιώπη και Κωνσταντινίδη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Παχατουρίδης δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας λέγοντας: «Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και τα παιδιά αντεπεξήλθαν σε όσα τους ζήτησα. Δημιούργησαν ευκαιρίες και πίεσαν τον αντίπαλο»

O Έλληνας τεχνικός, επίσης, μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται να «χτίστει» μια νέα ομάδα ενόψει της συμμετοχής στη «elite round» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Καλέσαμε καινούργιους παίκτες, καθώς προσπαθούμε να στήσουμε μια δυνατή ομάδα, ενόψει τη συμμετοχής μας στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα μπροστά μας αρκετό καιρό, ώστε να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», δήλωσε ο Παχατουρίδης.

To Top