Έχασε η Κηφισιά, “ζωντανό” το σενάριο για την 5η θέση!

Η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (όπως αναμενόταν) με σκορ 75-67 εντός έδρας και έτσι το σενάριο που βγάζει τον Άρη πέμπτο (και σας είχε αναφέρει το PRESSARIS καιρό πριν) εξακολουθεί να υφίσταται!

Για να μπορέσει να κατακτήσει ο Άρης την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια θα πρέπει να έρθουν τρία αποτελέσματα που είναι απολύτως εντός πραγματικότητας.

Ο Άρης πρέπει να κερδίσει μέσα στην Ρόδο τον Κολοσσό. (Ούτως ή άλλως αν θέλει να έχει ελπίδες για την 6η θέση και να κρατάει την τύχη στα χέρια του θα πρέπει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα στο Βενετόκλειο).

Ο ΚΑΟΔ θα πρέπει να κερδίσει τα Τρίκαλα. (Ούτως ή άλλως θα επιδιώξει τη νίκη για να ελπίζει σε… στραβοπάτημα του Άρη για την 6η θέση).

Η Κηφισιά θα πρέπει να χάσει από τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα. (Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, γιατί έτσι εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία).

Εφόσον συμβούν αυτά τα αποτελέσματα, τότε Άρης, Κηφισιά και ΚΑΟΔ ισοβαθμούν με 39 βαθμούς (ρεκόρ 13-13) και έτσι οι κίτρινοι με τρεις νίκες στην ειδική βαθμολογία (δύο επί του ΚΑΟΔ και μία επί της Κηφισιάς) θα πάρουν την 5η θέση, η οποία εκτός του ότι φέρνει αντίπαλο στα πλέι οφ τον ΠΑΟΚ, δίνει στην ομάδα και μπόνους για βελτίωση θέσης, ένα ποσό άνω των 50.000 ευρώ.

 

To Top