Έχασε πέναλτι ο Χαριστέας, έχασε τίτλο η Αλ Νασρ! (video)

Ο Άγγελος Χαριστέας έκανε ντεμπούτο με το αριστερό στο Ντουμπάι, καθώς αστόχησε σε πέναλτι και είδε την Αλ Νασρ να χάνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Απίστευτο “σόου” από τον γκολκίπερ των ηττημένων!

Λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ (υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν), ο Άγγελος Χαριστέας έζησε την εμπειρία της παρουσίας στον τελικό του του Κυπέλλου της Σαουδικής Αραβίας (Saudi Prince Crown Cup), με το τρόπαιο όμως να καταλήγει στα χέρια της Αλ Χιλάλ.

Μετά από την αποτυχιά των δύο ομάδων να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και να πάρει κάποια τη νίκη στην παράταση, ο τίτλος κρίθηκε στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί όμως οι παίκτες της Αλ Νασρ αστόχησαν δύο φορές από την άσπρη βούλα, με τον έναν από τους δύο “μοιραίους” να είναι ο Άγγελος Χαριστέας (η εκτέλεσή του ήταν αδύναμη και δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ο αντίπαλος γκολκίπερ), με αποτέλεσμα να χαθεί το τρόπαιο.

Εκείνος που φρόντισε πάντως να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα στον τελικό ήταν ο συμπαίκτης του Χαριστέα και γκολκίπερ της Αλ Νασρ, Αμπντουλάχ Αλ Ενεζί, χάρη στην άκρως εκκεντρική συμπεριφορά του.

Λίγο πριν την δεύτερη εκτέλεση πέναλτι από πλευράς Αλ Χιλάλ προσπάθησε να εκνευρίσει τον αντίπαλο κουνώντας με όλη του τη δύναμη την εστία (!), χωρίς πάντως να πετύχει το σκοπό του, ενώ στα υπόλοιπα πέναλτι των αντιπάλων πήγαινε στην άσπρη βούλα και έπαιρνε τη μπάλα.

Την ώρα μάλιστα που η δική του ομάδα εκτελούσε πέναλτι δεν κοιτούσε τη διαδικασία αλλά ξάπλωνε στο έδαφος με την πλάτη γυρισμένη και κοιτούσε τον ουρανό…

Το video με τον εκκεντρικό γκολκίπερ της Ελ Νασρ (το χαμένο πέναλτι του Χαριστέα στο 3:47)


Πηγή: sport24.gr

To Top