ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε τα… άχαστα, έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ και “πέταξε” δύο πολύτιμους βαθμούς…

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τον Άρη, που έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ, έχασε πέναλτι, είχε δύο δοκάρια, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, πετώντας τους δύο πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έχασαν σήμερα τα… άχαστα, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σάσα, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ολική ανατροπή. Στο 18΄προηγήθηκε ο ΟΦΗ, εκμεταλλευόμενος την αστάθεια της άμυνας του Άρη, το τελικό 1-1 ο Σάσα στο 69΄ (η μπάλα βρήκε αρχικά το δοκάρι για τρίτη φορά στο ματς). Χαμένο πέναλτι του Ντιγκινί στο 0-1, στο 56′.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Με 4-2-3-1 ο Σάββας Παντελίδης. Στο τέρμα ο Έμαν, ο Σούντγκρεν δεξιά με τον Κόρχουτ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δεληζήσης και Ροζ. Στη μεσαία γραμμή δυάδα, οι Σάσα και Ματίγια. Αριστερά ο Ντιγκινί, δεξιά ο Φετφατζίδης, με τον Ιντέγε κορυφή και τον Μαρτίνες πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Και ο ΟΦΗ με 4-2-3-1. Σωτηρίου στο τέρμα, δεξιά ο Μαρινάκης, αριστερά ο Κοροβέσης, στο κέντρο της άμυνας Γιαννούλης-Νάστος. Στα χαφ Μεγιάδο και Νέιρα, μπροστά τους ο Ναμπί, δεξιά ο Τσιλιανίδης, αριστερά ο Σεμέντο και κορυφή ο Μάνος.

STOP” ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ!

Ο Άρης μπήκε στον αγώνα με διάθεση να πιέσει πολύ ψηλά την άμυνα του ΟΦΗ και να κυνηγήσει τυχόν λάθος, με τους Κρητικούς να έχουν όμως την πρώτη τελική προσπάθεια. Ο Νέιρα στο 7΄, μετά το γύρισμα του Σεμέντο, αμαρκάριστος σούταρε ελάχιστα έξω από την εστία του Έμαν.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 11΄με τον Μαρτίνες να σημαδεύει με πλασέ στην κίνηση από την μεγάλη περιοχή το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου, μετά την φοβερή ενέργεια του Φετφατζίδη που γύρισε την μπάλα, αφού πρώτα μοίρασε… σακούλες σε τρεις παίκτες των Κρητικών. Στη συνέχεια της φάσης, ο Ματίγια έπιασε δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε στα σώματα των παικτών του ΟΦΗ!

Στην κόντρα επίθεση, ο Μάνος πρόλαβε τον Έμαν που βγήκε εκτός εστίας του, πέρασε την μπάλα με το κεφάλι από πάνω του, αλλά ο Δεληζήσης ήταν εκεί για να απομακρύνει τον κίνδυνο!

ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ…

Ο ΟΦΗ προειδοποίησε δύο φορές, ο Άρης δεν αντιλήφθηκε πως αμυντικά ήταν ασταθής με αποτέλεσμα να έρθει το 0-1 στο 18΄. Ο αμαρκάριστος Κοροβέσης από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Μεγιάδο με σουτ στην κίνηση από την μεγάλη περιοχή, επίσης δίχως μαρκάρισμα, έστειλε την μπάλα στα δίχυα του Έμαν, για να ανοίξει το σκορ.

ΕΨΑΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Μετά το γκολ του ΟΦΗ, ο Άρης προσπάθησε να βελτιωθεί αμυντικά, οι Κρητικοί γύρισαν στην άμυνά τους να διατηρήσυν το υπέρ τους σκορ (με συνεχόμενες καθυστερήσεις), με τον Ιντέγε να έχει την ευκαιρία του στο 34΄. Μετά την πάσα του Ντιγκινί, έφυγε από τα αριστερά, έκανε την ντρίπλα στον Γιαννούλη για να φέρει την μπάλα στο δεξί, αλλά το τελείωμα ήταν κακό, άουτ. Ο Σάσα στο 38΄, μετά την ωραία συνεργασία, Μαρτίνες-Σούντγκρεν, δοκίμασε το αριστερό του πόδι εκτός μεγάλης περιοχής με την μπάλα να παίρνει ανάποδα φάλτσα και να καταλήγει άουτ.

Στο 42΄ο Nτιγκινί έκλεψε την μπάλα, μπούκαρε στην αντίπαλη περιοχή, με τον Σωτηρίου να απομακρύνει με το σώμα το πλασέ του σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία του Άρη! Ο Νάστος στο 45΄πρόλαβε τον Ιντέγε, που ήταν έτοιμος να την στείλει στα δίχτυα με το κεφάλι μετά την σέντρα του Μαρτίνες. Στη συνέχεια της φάσης, γύρισμα, με τον Φέτφα να μην μπορεί να την στείλει προς τα δίχτυα, με το 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγή για τον Άρη, από τον Σάββα Παντελίδη. Και στο 48΄ οι κιτρινόμαυροι είχαν δεύτερο δοκάρι, σε μία φάση που απλά δεν χάνεται! Ο Σούντγκρεν έκανε το δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ο Σωτηρίου απέκρουσε ασταθώς και ο Ιντέγε φάτσα με το τέρμα την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ!

Και σαν να μην έφτανε το δοκάρι του Ιντέγε, ήρθε το χαμένο πέναλτι του Ντιγκινί στο 56΄! Ο Ιντέγε ανατράπηκε, φάτσα με τον Σωτηρίου, ο Μανούχος έδειξε σωστά το πέναλτι, όμως ο Ντιγκινί εκτέλεσε κάκιστα, στέλνοντας την μπάλα άουτ στο 57΄, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία του Άρη να φτάσει νωρίς στο β΄μέρος στην ισοφάριση. Μία ακόμα τεράστια ευκαιρία στο 64΄! Ο Ντιγκινί γύρισε, ο Φέτφα προσπάθησε και βρήκε τον Ιντέγε, που δεν την περίμενε την μπάλα και πλάσαρε πάνω στον Σωτηρίου!

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣΑ!

Απόλυτος κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, μετά από δεύτερο στο ματς δοκάρι, με χαμένο πέναλτι, κατάφερε όμως και έφτασε στην ισοφάριση στο 69΄! Ο Φέτφα έκανε μία εξαίρετη ενέργεια, βρήκε τον Σάσα που πλάσαρε πρώτα στο δοκάρι του Σωτηρίου, με την μπάλα όμως να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1!

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ…

Στο 80΄ ο Ντιγκινί είδε τον Σωτηρίου να μπλοκάρει το σουτ του, μετά το στρώσιμο της μπάλας από τον Ιντέγε! Στο 90΄ο Νιγηριανός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά κανείς παίκτης δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα για την ολική ανατροπή.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Άρη να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης): Εμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63΄Λάρσον), Φετφατζίδης (80΄Τόνσο), Ντιγκινί (87΄Γιουνές), Ιντέγε

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο (70΄Σάσι), Μεγιάδο, Ναμπί (80′ Σακόρ), Μάνος, Τσιλιανίδης, Νέιρα (88΄Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας) – Πάγκαλος (Λασιθίου)

4ος: Τάσης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Τζήλος (Λάρισας) και διαιτητής AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

 

To Top