ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έχασε την ανατροπή της Λίβερπουλ λόγω… γέννας και βγάζει τον γιο του Ντέγιαν!

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ντέγιαν Λόβρεν σκοράρει, ολοκληρώνει την επική ανατροπή και δίνει στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Κάπου στην Αγγλία, ένας φανατικός οπαδός των «Reds», ονόματι Μίκαελ, βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο, αφού η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει το πρώτο τους παιδί.

Μπορεί, λοιπόν, να μη βρισκόταν -δικαιολογημένα- στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, η μαγική αυτή νύχτα όμως, θα τον συνοδεύει στο υπόλοιπο της ζωής του.

Πώς;

Μιλώντας στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής του BBC και τον δημοσιογράφο Μαρκ Λόρενσον, ορκίστηκε(!) πως θα ονομάσει τον γιο του Ντέγιαν, προς τιμήν του Κροάτη αμυντικού, που ολοκλήρωσε με δικό του γκολ μια από τις κορυφαίες ανατροπές στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

«Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Ο λόγος που δεν βρέθηκα στο γήπεδο, ήταν η γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Ήμουν στο νοσοκομείο. Θα τον ονομάσω Ντέγιαν, αυτό έχει ήδη αποφασιστεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω», είπε, προσθέτοντας πως «έχω βρεθεί με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη και τη Ρώμη, αυτή η ανατροπή, ήταν… Λίβερπουλ».

Μένει να μάθουμε αν η σύζυγός του έχει όντως συναινέσει σε αυτό το όνομα, ή ήταν μια… εν θερμώ δήλωση πάνω στη χαρά της νίκης.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top