Έχασε την ζωή του σε τροχαίο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα

Τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Β΄ Μάξι Ρολόν και ο αδερφός του Άριελ, όταν το όχημα που επέβαιναν βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Θλίψη επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, στο άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου του 27χρονου Μάξι Ρολόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομία της Αργεντινής, ο 27χρονος άσος ταξίδευε μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Αριέλ στην Casilda της επαρχίας Σάντα Φε, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14/5), όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε ένα δέντρο.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα, τόσο ο Μάξι, όσο και ο Αριέλ να πεθάνουν από τα τραύματα που υπέστησαν κατά την πρόσκρουση του αμαξιού. Ο Μάξι Ρολόν ανήκε στους Νέους της Μπαρτσελόνα και πιο συγκεκριμένα στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου, πριν αποχωρήσει για τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Ο ίδιος είχε αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, στον θρίαμβο του Πρωταθλήματος Νοτίου Αμερικής Κ20 το 2015 και στην συνέχεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με τον αδερφό του που βρισκόταν στην Deportes Iquique της Χιλής.

 

To Top