Έχασε την… μπάλα ο Παπαϊωάννου! “Θυμήθηκε”… χειρουργείο στο ματς με τον Άρη

Έχασε προφανώς την… μπάλα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου! “Θυμήθηκε”… χειρουργείο στο ματς με τον Άρη, ξεχνώντας τα όσα έγιναν και στο παιχνίδι, αλλά και στο παρελθόν, για την… Μπαρτσελόνα της Φθιώτιδας.

Ξεχνώντας επιλεκτικά να μιλήσει για το ακυρωθέν γκολ του Γιουνές, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας “θυμήθηκε” δυο βδομάδες μετά, να μιλήσει για… χειουργείο!

“Η Λαμία συνεχίζει τον δρόμο πως χαράζουμε εμείς ως διοίκηση. Να αισθάνονται σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχει μια καλή πορεία η ομάδα και ένα άλλο μήνυμα είναι να παρακαλέσω την ΚΕΔ να μην ξαναγίνει διαιτητικά ό,τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Γιατί ως τώρα δεν έχω μιλήσει για διαιτησία εδώ και ένα χρόνο, αλλά από εδώ και πέρα θα βγω επιθετικά. Την παρακαλώ θερμά.

Η διαιτησία του Διαμαντόπουλου ήταν χειρουργική επέμβαση, το μεγαλύτερο νυστέρι. Γιατί αν δεν ήταν το χειρουργείο, μπορεί να είχε εξελιχθεί διαφορετικά το ματς. Ήταν βαρύ το σκορ, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, αλλά αν δει κάποιος το πρώτο ημίχρονο, θα καταλάβει γιατί μιλάω. Ας το δουν στην ΚΕΔ το πρώτο ημίχρονο” είπε μένοντας εκτεθειμένος στην συνείδηση των φιλάθλων για μια ακόμη φορά.

To Top