ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έχασε την μπάλα και τη σοβαρότητα ο Τσακαλώτος! Προκλητική δήλωση αχταρμάς για την ομάδα του Δημοσίου!

Σε μία περίοδο που ο ελληνικός λαός βιώνει δύσκολες καταστάσεις στα όρια της εξαθλίωσης, το νέο φορολογικό τσουνάμι είναι προ των πυλών σαν “κατραπακιά” για κάθε νοικοκυριό της χώρας, την ώρα που οι φόροι χορεύουν στο ταψί  εκατομμύρια συνανθρώπων μας, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, αδυνατούν  να τηρήσουν τουλάχιστον μια στάση σοβαρότητας!

Τελευταίο κρούσμα οι δηλώσεις που εκστόμισε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος… Δεν δίστασε να παίξει με τα νεύρα όλων, προχωρώντας σε φθηνή (για μία ακόμα φορά) προπαγάνδα, αναφερόμενος στην… αγαπημένη τόσο του ίδιου, όσο και του… Δημοσίου (για να μην ξεχνιόμαστε) ομάδα, απλά για να λαϊκίσει και να εντυπωσιάσει!

“Αν το ΔΝΤ πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα τότε θα πω ότι συμφωνώ με το ΔΝΤ. Διατηρώ την διακριτική ευχέρεια να συμφωνώ σε κάποια πράγματα με το ΔΝΤ και να μην συμφωνώ σε άλλα» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών στην υποεπιτροπή της Βουλής για το χρέος.

Ελαφρά την καρδία όλα αυτά, χωρίς να αναλογιστεί τη σοβαρότητα των καταστάσεων.

Μάλιστα αποδείχθηκε και βαθιά… νυχτωμένος, αφού αγνοεί και την αγωνιστική-βαθμολογική κατάσταση της ομάδας (πρωταθλητές του… καλοκαιριού μόνιμα) για την οποία άνοιξε η Εθνική Τράπεζα την Κυριακή το βράδυ και “μεγαλοπολιτικοί” τύπου Τσοχατζόπουλου, αγόρασαν διαρκείας χιλιάδων ευρώ για να την “σπρώξουν” ακόμη περισσότερο.

Με την ευκαιρία πάντως, ας μας πει ο κύριος Τσακαλώτος τι έγινε η υπόθεση με τα χρήματα του κράτους, χρήματα με τα οποία πληρώνονταν οι λογαριασμοί του κρατικού κλειστού της Πυλαίας, ένα ακόμη σκάνδαλο που ήρθε πρόσφατα και πάλι στην επικαιρότητα;
To Top