Έχασε τη δίκη και πληρώνει 16.500.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ ο Λεάο

Ο Ράφαελ Λεάο είναι αναγκασμένος να καταβάλει από την τσέπη του το ποσό των 16,5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού έχασε τη δίκη με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο Ράφαελ Λεάο! Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων και σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της Μίλαν τη φετινή σεζόν στον δρόμο προς το σκουντέτο, έχασε τη δικαστική μάχη με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Λεάο καλείται να πληρώσει 16,5 εκατ. ευρώ στον σύλλογο διότι είχε λυθεί μονομερώς, και παράνομα, το συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους το 2018 μετά από επίθεση των οπαδών της ομάδας κατά πάντων στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ.

Το ποσό αυτό θεωρείται η αξία που είχε ο Πορτογάλος εξτρέμ εκείνη τη σεζόν, που στο τέλος της κατέληξε ως ελεύθερος στη Λιλ και πλέον αγωνίζεται στη Μίλαν.

Ο γνωστός ατζέντης Ζόρζε Μέντες αναμένεται να αναλάβει την υπόθεση και να προσπαθήσει να φτάσει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ, ώστε να πέσει πιθανώς το ποσό που καλείται να καταβάλει ο Λεάο στην ομάδα.

 

To Top