Έχασε τον δρόμο για την ΠΑΕ και καταγγέλει… πόλεμο ο παραλίγο “επενδυτής” του Άρη!

Για “πόλεμο” εναντίον του από την “προσωρινή διοίκηση της Δόξας Δράμας”, όπως την αναφέρει, κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο παραλίγο επενδυτής στην ΠΑΕ Άρης, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται κάνει πάλι πίσω.

Ο επιχειρηματίας επιθυμεί να πάρει τα ηνία των “μαυραετών”, αλλά όπως τονίζει “με ύβρεις και απειλές” τον αναγκάζουν να γίνει “απαθής θεατής”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μια παροιμία λέει «λαγός την φτέρη έτριβε κακό της κεφαλής του».

Θέλω να διευκρινίσω ότι παρά τον αθέμιτο πόλεμο που ενορχηστρωμένα εξαπέλυσε η προσωρινή διοίκηση της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ χωρίς την παραμικρή ανταπόκριση από πλευράς μου το κακό παράγινε. Αυτοί που με ανακοίνωσή τους κόπτονται ότι αυτές τις στιγμές προέχει η ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνουν τα πάντα για το αντίθετο. Με προκαλούν λέγοντας ότι έχω χάσει το δρόμο προς τα γραφεία της ΠΑΕ και παραμένω α-ΜΕΤΟΧΟΣ .

Διερωτώμαι όμως αν τα γραφεία της ΠΑΕ είναι ένα από τα CAFE μελών του Δ.Σ. μιας και όλη την μέρα τους την αναλώνουν σε κάποιο  από αυτά.

Αυτό που θα τους συμβούλευα είναι δείχνοντας την ελαχίστη αξιοπρέπεια να υποβάλουν όλα τα διορισμένα μέλη τις παραιτήσεις τους και να μη προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στη ΔΟΞΑ που αξίζει καλύτερης τύχης και να πάψουν να απειλούν κάθε επαγγελματία μαγαζάτορα με κλείσιμο της επιχείρησης του επειδή τόλμησε να ζητήσει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ και ενορχηστρωμένα να του τηλεφωνούν βρίζοντας και απειλώντας τον.

Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ο προσωρινός διορισμός τους που έληξε στις 14 Φεβρουαρίου 2014 τους παρείχε την εξουσιοδότηση αφού συγκροτηθούν σε σώμα να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση των μετόχων

προκειμένου σε προθεσμία τεσσάρων (4) μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης να εκλεγεί το νέο Δ.Σ. με δικαίωμα να διαχειρίζονται μόνον τις τρέχουσες υποθέσεις του σωματείου (Φ.Ε.Κ. 8129 της 19 Νοεμβρίου 2013)

Μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες το μόνο που κατόρθωσε η απερχόμενη διοίκηση ήταν να χρεώσει την ΠΑΕ και χωρίς να έχουν το δικαίωμα να απολύσουν όλη την τεχνική ηγεσία της ομάδος και μια ημέρα πριν την λήξη των μεταγραφών να το κάνουν.

Τρεις (3) μεταγραφές χωρίς κανείς να γνωρίζει το κόστος αυτών και να προσλάβουν νέα τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος του 2014.

Μου επιτέθηκαν προσωπικά στη μέση του δρόμου με ύβρεις και απειλές με μόνο στόχο να με αναγκάσουν να απομακρυνθώ και να μη διεκδικήσω την προεδρία της ομάδας της καρδιάς μου και να μένω απαθής θεατής της καταστροφικής λαίλαπας.

Σήμερα ανέφεραν ψευδώς (αλήθεια είπαν ποτέ μια αλήθεια?) ότι ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών κ. Κούγιας με την μεσολάβηση του κ. Ζαγοράκη ήλθε σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Αθανάσιο Σάμιο και συμφωνήσαν στην εξαγορά της ΠΑΕ από τον κ. Κούγια. Είναι ψέμα. Εχω γραπτή δήλωση του κ. Σάμιου ότι ουδέποτε συνομίλησε με κανέναν.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με τιμή

Ιωάννης Κωνσταντινίδης”.

πηγή: soccerplus.gr

To Top