Έχασε 2-0 ο Πανσερραϊκός από τον Ακροπόταμο, ο Άρης με νίκη στην 1η θέση

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τον Άρη Ακροποτάμου με 2-0. Οι Σερραίοι έχασε ευκαιρίες με τους Παπαστεργίου (51′), Γαϊδαρτζή (54′) και Σιάκκα (60′) ενώ στην μεγαλύτερη στιγμή τους ο Γαϊδαρτζής σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Χατζηνικολή στο 67′.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αποστολίδη στο 81′ ενώ στις καθυστερήσεις ο Μονιός σημείωσε το τελικό 2-0. 

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, ο Πανσερραϊκός μένει στους 15 βαθμούς και με νίκη αύριο του Άρη (έχουν 13 βαθμούς), οι κίτρινοι περνούν στην 1η θέση του 1ου ομίλου.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης):  Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Σκονίδης (70′ Μονιός), Τσέπα, Σεφερίδης, Προβατίδης, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος (90+2′ Κωνσταντάκος), Αποστολίδης (89′ Θεοδωρίδης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης):  Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπονέρης (63′ Πλιάγκας), Τσιμίκας (66′ Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής (80′ Γκόγκας)

ΣΚΟΡΕΡ: 81′ Αποστολίδη, 90+3′ Μονιός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Παπαργυρίου (Πιερίας)

ΒΟΗΘΟΙ:  Θεοδώρου, Γιαμουζής (Πιερίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Προβατίδης, Καραγιαννίδης, Τσέπα, Ρετσινάς – Κ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Τάντιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 86′ Περπερίδης

ΘΕΑΤΕΣ: 200

To Top