ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έχει αγώνα και στο Μουσείο του Άρη σήμερα (15:00)! Ο Γκάλης με το Νο7 στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Παλέ! (photo + video)

Οι… ρετρό συναντήσεις στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη εγκαινιάζονται σήμερα με ένα άκρως ιστορικό παιχνίδι! Τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Νίκου Γκάλη με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο Αλεξάνδρειο!

Οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την δυνατότητα πριν από κάθε παιχνίδι της ομάδας να παρακολουθούν αγώνες από το ένδοξο παρελθόν του Αυτοκράτορα κι η αρχή γίνεται σήμερα. Για μία ώρα (15:00 – 16:00) θα προβάλλεται στις οθόνες του Μουσείου ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας του Νίκου Γκάλη στο Παλέ, ο επαναληπτικός με την ουγγρική Βάσας, την οποία οι κίτρινοι απέκλεισαν την περίοδο 1980-81 με δύο νίκες (90-97 στην Ουγγαρία και 90-84 στο Παλέ) παίρνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Κόρατς.

Ο Γκάλης, με το Νο7 στην φανέλα (!), σημείωσε 41 πόντους στον συγκεκριμένο αγώνα και ο Βασίλης Παραμανίδης πρόσθεσε άλλους 28 πόντους για τους κίτρινους, που βρέθηκαν να χάνουν με 56-41 αλλά ανέτρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο την εις βάρος τους κατάσταση, παρουσία 5.000 φιλάθλων τους.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα που θα προβληθεί σήμερα στο Μουσείο του Άρη, από το αρχείο του Γιάννη Πέγκου στο Aris History Channel στο YouTube:

galis_No7

To Top