Έχει ακόμη… σφυγμό η Βέροια

Οριακές είναι οι καταστάσεις στη Βέροια, αλλά φαίνεται πως η ομάδα έχει ακόμη… σφυγμό.

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης (14/2) οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να βάλουν πλάτη, αλλά υπό την προϋπόθεση να μοιραστούν ένα χρηματικό ποσό πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναιγιάλειο (18/2, 15:00, Δημοτικό Βέροιας).

Ενημέρωσαν μάλιστα επ’ αυτού και την επιτροπή σωτηρίας που τους παρέθεσε τραπέζι σε μαγαζί της πόλης το ίδιο βράδυ. Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης (πρώην πρόεδρος του συλλόγου, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου) υποσχέθηκε από την πλευρά του ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να λάβουν οι παίκτες χρήματα το Σάββατο (17/2) και προηγουμένως να εξοφληθούν δύο πρώην μέλη της ομάδας, ώστε να μην ισχύσει οριστικά και αμετάκλητα η αφαίρεση βαθμών.

Επί της ουσίας η επιτροπή σωτηρίας καλείται να κάνει τρία βήματα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Την Πέμπτη 15/2 πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα της οφειλής προς τον Αντόνιο Τομάς (κοντά στις 15.000 ευρώ), την Παρασκευή 16/2 να πράξει αναλόγως με τον Ρομπέρτο Μπατιόν (πάνω κάτω το ίδιο ποσό) και το Σάββατο να πληρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκτιμάται ότι συνολικά θα πρέπει να συγκεντρώσει και να διαθέσει ένα ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ. Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Εμμανουηλίδης (πρώην πρόεδρος της ομάδας, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου) ο οποίος βρέθηκε στο τραπέζι μαζί με τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Να σημειωθεί ότι ως ένδειξη καλής θέλησης οι παίκτες ενημέρωσαν ότι θα προπονηθούν κανονικά την Πέμπτη 15/2. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διήμερο ζήτησαν από τον κόουτς Τόλη Τερζή να γυμναστούν μόνοι τους ως αντίδραση για την οικονομική ασυνέπεια της ΠΑΕ. Εξέτασαν δε και το ενδεχόμενο να ρίξουν τους τίτλους τέλους…

To Top