Έχει αποφασίσει να φύγει από την Τσέλσι ο Ρούντιγκερ

rudiger

Αρνητικά αποφάσισε να απαντήσει στην πρόταση της αγγλικής ομάδας ο Γερμανός αμυντικός.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός στον κόσμο το καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» οι Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ερίζουν για την απόκτησή του.

Οι δύο ομάδες προσέγγισαν τον έμπειρο άσο αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλει να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ρούντιγκερ από την ημέρα που ανέλαβε ο Τούχελ την ομάδα είναι βασικός, αλλά σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είναι θετικός στην πρόταση της Μπάγερν, η οποία είναι έτοιμη να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του, προσφέροντας του πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στα δέκα εκατ. ευρώ, ενώ η Τσέλσι τού προσφέρει επτά εκατ. ευρώ το χρόνο.

Αν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου, θα έχει εβδομαδίαιες αποδοχές στις 430 χιλιάδες ευρώ και θα ξεπεράσει στη λίστα με τους πιο καλά αμοιβόμενους αμυντικούς στον κόσμο τον Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος έχει «εβδομαδιάτικο» στη Γιουβέντους στις 390 χιλιάδες ευρώ.

To Top