“Έχει βελτίωση ο Άρης από πέρσι”

Καλύτερο Άρη προέβλεψε ότι θα δουν φέτος οι φίλαθλοι της ομάδας, ο Κώστας Παπαδόπουλος, άμεσος συνεργάτης του Μάκη Κατσαβάκη και στον Εθνικό Γαζώρου, αλλά και πέρσι στους κίτρινους.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε δηλώσεις στον “Αρένα” και τόνισε πως “οι επιλογές που έχουν γίνει στον Άρη είναι καλές, ο Παπαδόπουλος, ο Ουντόζι, είναι εξαιρετικοί παίκτες και νομίζω ότι θα βοηθήσουν, έχουν γίνει καλές κινήσεις, και η περίπτωση του Μανιά είναι πάρα πολύ καλή, έχει βελτίωση ο Άρης από πέρσι. Νομίζω ότι ο Παπαδόπουλος είναι μεγάλη υπόθεση στο κέντρο. Είναι καλός ο Άρης, βλέπω μια πιο οργανωμένη προσπάθεια και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι, δεν ξέρω τι ευθύνεται , ίσως άλλαξε διοίκηση, αλλά τα δείγματα είναι θετικά, θεωρώ ότι δεν θα κινδυνέψει, θα είναι σίγουρα πιο άνετος από την περσινή σεζόν”.

Για τα νέα παιδιά είπε ότι “ο Σουνάς είναι εκπληκτικός, πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά του, θεωρώ ότι θα αφήσει εποχή και γενικά ο Άρης έχει μερικά νέα παιδιά που έχουν τον μέλλον μπροστά τους, όπως ο Διούδης και ο Καραγιάνης”.



To Top