Έχει γίνει συνήθεια: Απολύθηκε ξανά ο Φέστα από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν βάζει μυαλό ο Τζανλούκα Φέστα, ο οποίος μία μέρα μετά την ήττα από τον Ιωνικό απολύθηκε ξανά από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η διοίκηση της “ελαφράς ταξιαρχίας” ενημέρωσε τον Ιταλό τεχνικό πως αποχωρεί, με τον Φέστα να είναι ο προπονητής που έχει φέρει στον Απόλλωνα τις δύο και μοναδικές νίκες του στο πρωτάθλημα.

Ο Φέστα και στην πρώτη του παρουσία και στην δεύτερη είχε καταφέρει να συμμαζέψει τον Απόλλωνα και να μην παρουσιάζει το πρόσωπο που είχε με τον Γιάννη Πετράκη και τον Μάρκο Γκρότε, όντας σε πολλά ματς ανταγωνιστικός όπως αυτά με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το έργο του ως το φινάλε της σεζόν και ιδιαίτερα να δώσει η “ελαφρά ταξιαρχία” με τον Φέστα στον πάγκο το ματς-τελικό απέναντι στον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ιταλός βελτίωσε τον Απόλλωνα, τον ήξερε καλά, αλλά λόγω της ήττας από τον Ιωνικό σε ένα ματς που οι «κυανόλευκοι» είχαν τις απουσίες τους ειδικά μεσοαμυντικά και το πλήρωσαν. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση αποφασίζει για ακόμη μια φορά να αλλάξει τους προπονητές της ομάδας σαν τα… πουκάμισα και να πάει σε άλλη μία λύση που εμπεριέχει ρίσκο και είναι πολύ πιθανό να καταδικάσει οριστικά τον ιστορικό σύλλογο.

To Top