ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έχει εικόνα του ρόστερ ο Ερέρα, τι είπαν με Καρυπίδη…

Η συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Πάκο Ερέρα, χθες στην Αθήνα, υπήρξε πολύωρη, καθώς  είχαν πολλά να συζητήσουν αναφορικά με την μεταξύ τους συνεργασία, από εδώ και στο εξής.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετές ώρες, αρχικά σε ότι αφορά το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή κι έπειτα για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, αλλά και το πως θα κινηθούν με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ισπανός προπονητής, γνωρίζοντας για το ενδιαφέρον του Θοδωρή Καρυπίδη το τελευταίο διάστημα, είχε τον χρόνο να μελετήσει την ομάδα, καθώς είδε αρκετούς αγώνες σε dvd, για να αποκτήσει μία αξιόλογη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ.

Έδωσε τις δικές του εισηγήσεις και εν συνεχεία, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας. Ποιους θα ήθελε και ο ίδιος να διατηρήσει στο ρόστερ του ο Άρης και φυσικά σε ποιες θέσεις θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση, ποσοτικά και ποιοτικά.

Παράλληλα, συζήτησαν και για θέματα λειτουργίας, γύρω από το τεχνικό τιμ, του οποίου ο 64χρονος προπονητής θα ηγείται. Ο Ισπανός θέλει να λειτουργούν όλα ρολόι, έχοντας στο πλευρό του τους κατάλληλους συνεργάτες, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα…

 

To Top