Έχει… κέφια ο Ντόντσιτς, έκανε ένα ακόμη triple double

Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε και πάλι… κέφια, οδηγώντας τους Ντάλας Μάβερικς σε μία άνετη νίκη επί των Σαν Αντόνιο Σπερς με 144-119. Ο Σλοβένος άσος, σημείωσε ακόμη ένα triple double με 39 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους.

Στα δυσάρεστα της βραδυάς, ο τραυματισμός του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, καθώς κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, πάτησε πάνω στο πόδι ενός υπαλλήλου της ομάδας του και «γύρισε» ο αστράγαλος του. Κορυφαίος από την ομάδα του Σαν Αντόνιο, ήταν ο Τζέρεμι Σότσαν με 23 πόντους κι εννέα ριμπάουντ.

Παράλληλα, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς «δικαίωσαν» την πρωτιά τους στην δυτική περιφέρεια, καθώς επικράτησαν μέσα στο Σακραμέντο των Κινγκς με 110-98. Πρωταγωνιστής των νικητών, ήταν ο Αντονι Εντουαρντς με 34 πόντους και 10 ασίστ, ενώ εντυπωσιακός ήτα και ο Ρούντι Γκομπέρ, 21 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίσθηκε οκτώ λεπτά με απολογισμό ένα ριμπάουντ, ενώ από τους «βασιλιάδες», ξεχώρισε ο ΝτιΑαρον Φοξ με 27 πόντους και Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος σημείωσε triple double με 17 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

To Top