Έχει και ο Άρης… διπλές εκλογές, συνεχίζονται οι ζυμώσεις!

Η γενική συνέλευση της 21ης Ιουνίου αναμένεται να σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Ο Άρης βαδίζει σε… διπλές εκλογές σε Κοινωνία Μελών και ΠΑΕ. Ήδη οι ζυμώσεις κορυφώνονται.

Όπως σημειώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ το ποιοι θα καταθέσουν υποψηφιότητα αρχίζει να ξεκαθαρίζει:

Ο Νικήτας Ματθαίου το έχει δηλώσει με επιστολή του. Ο Λάμπρος Σκόρδας το λέει καθημερινά μέσα από την εκπομπή του και είναι γεγονός ότι θα είναι υποψήφιος. Υποψήφιος θα είναι και ο Άγγελος Γρόλλιος. Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα και του Τάσου Δεσύπρη. Το έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος μιλώντας στο στενό του περιβάλλον και κάνει τις πρώτες του κινήσεις.

Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλοι που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να κατέβουν στις εκλογές.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Λέσχης Σήμη Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαιώνει  τις πληροφορίες στο στενό του περιβάλλον.

Άλλα δυο μέλη της ΚΜΑ, Πέτρος Γαβριηλίδης και ο Γιάννης Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζουμε κάτι σημαντικό επί της διαδικασίας: στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο, αλλά μεμονωμένες υποψηφιότητες. Ο κόσμος ψηφίζει και οι επτά πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται και συγκροτούν σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο.

 Αξίζει να υπενθυμίσουμε το παρακάτω, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΚΜΑ ενόψει των αρχαιρεσιών:

«Τα μέλη που έχουν το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι» και επιθυμούν να εκλεγούν μέλη σε οποιοδήποτε όργανο του Σωματείου υποβάλλουν αίτηση στο ΔΣ, έως και την προηγούμενη ημέρα της ΓΣ, δηλαδή Τρίτη 19 Ιουνίου 2012, ώρα 20:00, η οποία θα λαμβάνει κατά την υποβολή της αριθμό πρωτοκόλλου. Στην αίτηση υποψηφίου θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία ταυτότητας του υποψηφίου, ο αριθμός μητρώου εγγραφής του στα μητρώα του σωματείου και το όργανο στο οποίο ενδιαφέρονται να εκλεγούν. Την αίτηση θα συνοδεύει απαραίτητα υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση για πράξεις που στερούν το δικαίωμα ενασχόλησης με τα κοινά και ότι ο αιτών έχει το δικαίωμα εκλογιμότητας (Άρθρο 19 του Καταστατικού)».

To Top