ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έχει καταλήξει στον Τζον Σούρνα ο Άρης για την θέση “4”, προχωράει η διαπραγμάτευση

Ο Τζον Σούρνα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο παίκτης στον οποίο οι κίτρινοι έχουν εξ ολοκλήρου στραφεί την συγκεκριμένη περίοδο για να καλύψει την θέση “4”, από τη στιγμή που η θέση “3” αναμένεται να καλυφθεί με τον Ντέβιν Μαρμπλ (ή κάποιον άλλο Αμερικανό).

Διαβάστε στο foxbet.gr όλα τα νέα και τα προγνωστικά για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. 

Οι κίτρινοι φαίνεται πως έχουν οριστικοποιήσει τις επιλογές του. Μαρμπλ στο “3”, Σούρνα στο “4” και Μπάκνερ στο “5”. Αυτούς θέλουν, σε αυτούς έχουν σταλεί προτάσεις, αυτούς περιμένουν.

Για τον Σούρνα προφανώς και έχουν πάρει οι άνθρωποι του Άρη όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα, μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Ιουνίου, ως παίκτης της Βαλένθια. Αγωνιστικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ο παίκτης που ταιριάζει με τους υπόλοιπους παίκτες, κυρίως με αυτούς στη φροντ λάιν, γιατί προσφέρει στην ομάδα το εξαιρετικό μακρινό σουτ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και με τον Σούρνα η διαπραγμάτευση είναι στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα, αν και προηγούνται οι δύο περιπτώσεις των Αμερικανών.

Ο Σούρνα είναι Αμερικανός, αλλά έχει λιθουανικό διαβατήριο και θα αγωνιστεί ως κοινοτικός.

To Top