Έχει ο μπασκετικός Άρης την πολυτέλεια για μεταγραφές τύπου Καμπερίδη;

Ο Άρης πλήρωσε και πληρώνει ένα πολύ σεβαστό ποσό για να μπορέσει να επιτύχει κάποια στιγμή την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών με στόχο να μειώσει το μπάτζετ. Βάσει αυτής της λογικής μήπως είναι πολυτέλεια να κάνει και μεταγραφή, δίνοντας χρήματα για ένα ταλέντο, όταν μάλιστα έχει μπροστά του έναν “Γολγοθά” 600.000 ευρώ για το άρθρο 99;

Οι κίτρινοι την… πάτησαν πέρσι με την μεταγραφή Μήτογλου, γιατί έδωσαν 15.000 ευρώ, χρωστούν άλλα 35.000 ευρώ και δεν έχουν παίκτη, καθώς αυτός προτίμησε να παίξει στο Γουέικ Φόρεστ αντί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη. Έδωσαν χρήματα (14.000 ευρώ) για να αποκτήσουν πέρσι τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και φέτος αναζητούν ομάδα να τον δώσουν δανεικό.

Έχει δοθεί ένα σεβαστό ποσό σε προκαταβολές για να κλείσουν οι συμφωνίες διακανονισμών με τους παίκτες που είχαν προσφύγει στη FIBA και θα δοθεί επίσης ένα μεγάλο ποσό για τον Μάιλς. Υπάρχουν οι υποχρεώσεις του άρθρου 99, που ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ και παράλληλα η ΚΑΕ θα πρέπει να είναι συνεπής και στις τρέχουσες υποχρεώσεις της σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Με όλες αυτές τις υποχρεώσεις μάλλον δεν είναι λογικό να γίνεται λόγος για μεταγραφή παίκτη με ποσά 30-40-50 χιλιάδων ευρώ. Ο Μιχάλης Καμπερίδης είναι ταλέντο (είναι +18 ετών άρα δεν κινδυνεύει να τον χάσει η ομάδα όπως με τον Μήτογλου), αλλά ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει χρήματα για μια τέτοια περίπτωση όταν έχει ανοικτές τόσες άλλες υποχρεώσεις.



To Top