ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έχει την ευκαιρία να “τελειώσει” με την άνοδο από νωρίς! (PRESSARIS – LIVE, 15:00)

Με νίκη σήμερα, αλλά και στα επόμενα δύο ματς (Λαγκαδά,Νέστο) η διαφορά… εκτινάσσεται στους 16 (μπορεί και παραπάνω) βαθμούς από τον δεύτερο, Νέστο Χρυσούπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το ρεπό του Νέστου την επόμενη αγωνιστική, αλλά και το μεταξύ τους ματς σε δύο εβδομάδες για να “κλειδώσουν” από νωρίς την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Για να γίνει αυτό, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει η αρχή σήμερα κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Με απουσίες, αλλά και επιστροφές υποδέχονται την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, οι “κιτρινόμαυροι”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει στη διάθεσή τους, τους Βασίλη Ρόβα και Βασίλη Κωνσταντινίδη που είναι τραυματίες, αλά και τον ανέτοιμο Μπάμπη Παυλίδη. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από καιρό ο Κώστας Καζναφέρης, που έπρεπε να εκτίσει τιμωρία δύο αγωνιστικών για τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

Η αποστολή για το σημερινό ματς: 

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Τσουμάνης, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Καπνίδης, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής, Σαμαρόπουλος.

To Top