Έχει την υπομονή να περιμένει για να κάνει δικό του τον Πελεκάνο

Ο Άρης έχει την πολυτέλεια που του δίνει το υπάρχον ρόστερ να περιμένει για ένα χρονικό διάστημα τον Μιχάλη Πελεκάνο και να μην τον προσπεράσει. Οι κίτρινοι κατανοούν την σκέψη του παίκτη να περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένο ότι δεν θα περιμένουν… εσαεί, αλλά έχουν περιθώριο κάποιες μέρες για να δώσουν στον Πελεκάνο τον “χώρο” να αποφασίσει.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει πρώτη επιλογή την παραμονή στην Αθήνα και την διατήρησή του σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν δεν έχει κινηθεί για τον Πελεκάνο, δεν έχει καταθέσει πρόταση και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα το κάνει, από τη στιγμή που ο Νέστορας Κόμματος πηγαίνει πολύ καλά στην προετοιμασία και μάλλον ταιριάζει περισσότερο στα πλάνα του Πεδουλάκη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Πελεκάνο, όμως το ότι δεν έχει… εμφανιστεί ακόμα, αυξάνει τις πιθανότητες των κίτρινων να τον κάνουν δικό τους.

Πολύ δύσκολα θα υπάρξει τρίτη επιλογή για τον Πελεκάνο την δεδομένη στιγμή. Όλα δείχνουν ότι εφόσον δεν υπάρξει Παναθηναϊκός, ο Άρης θα είναι η ομάδα του την επόμενη χρονιά. Μέσα στη βδομάδα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα τελειώσει αυτή η υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

 

To Top