Ο “Ντόμπρα” είδε και ανέλυσε την Αρναία – Ποια σημεία… τσεκάρισε

Από το “μικροσκόπιο” της τεχνικής ηγεσίας του Άρη έχει περάσει τις τελευταίες μέρες ο προσεχής αντίπαλος των “κίτρινων”, Απόλλων Αρναίας. Αν και οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στον πρώτο γύρο, έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, από το ρόστερ μέχρι και την τεχνική ηγεσία.

Την ομάδα της Χαλκιδικής παρακολούθησε στο τελευταίο της νικηφόρο παιχνίδι με το Αγιονέρι την Τετάρτη (25/3) ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος ενημέρωσε τον τεχνικό των “κίτρινων” για τα όσα κατέγραψε στην έκθεση του για την ομάδα της Αρναίας και αυτός με την σειρά του, ανέλυσε τα πιο βασικά σημεία αυτής στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση.

Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που παρά την δεινή βαθμολογική της θέση (13η, 21 βαθμούς), παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ τα δύο τελευταία της παιχνίδια ήταν νικηφόρα, γεγονός που της δίνει εξτρά θετική ψυχολογία ενόψει Άρη.

Βέβαια, ένας σοβαρός Άρης δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς είναι μία ομάδα με μονότονο τρόπο ανάπτυξης, που αρέσκεται κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Συν τις άλλοις, θα δώσει τον τρίτο της αγώνα μέσα σε μόλις επτά μέρες και όπως γίνεται αντιληπτό για μία ομάδα τέτοιου επιπέδου είναι κάτι ασυνήθιστο και ιδιαίτερα επώδυνο.

To Top