Έχει… ψωμί το Τσάμπιονς Λιγκ, ευκαιρίες και στη Βραζιλία

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε το Betarades.com τα προγνωστικά του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο αγώνες που έγιναν χθες, Φέγενορντ – Ντιναμό Κιέβου και Ντέμπρετσεν – Μπάτε έληξαν με νίκη των φιλοξενούμενων, όπως ορθά είχαμε προβλέψει. Έτσι με φόρα λοιπόν από τη νέα επιτυχία πάμε να δούμε σήμερα τις στοιχηματικές μας επιλογές.

Δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου και το Betarades.com σας προσφέρει πλούσια γκάμα προγνωστικών με Μονά, Μπόμπες και Σύστημα.

Στα Μονά θα κρατήσουμε σήμερα 4 σημεία, δύο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Το σημείο της ημέρας όπως προκύπτει και από το ποντάρισμα (50 ευρώ) είναι το 2 DNB (DNB σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα) της Βάσκο Ντα Γκάμα με αντίπαλο τη Σπόρτ Ρεσίφ που προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στην Interwetten.

Από τη Βραζιλία ακόμα ένα παιχνίδι βρίσκεται στις προτάσεις, αυτή τη φορά με χαμηλότερο ποντάρισμα. Πρόκειται για το Σάντος – Κρουζέιρο στο οποίο βλέπουμε 2ή 3 γκολ που παίζεται 1.95 στην Βet365.

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα Βασιλεία και Μόλντε κοντράρονται σε ένα από τα πιο δυνατά ματς της ημέρας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν το προβάδισμα λόγω του 0-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο η Μόλντε θα κυνήσει το γκολ από την αρχή. Για τη Βασιλεία τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Σιόν ο στόπερ Ντράγκοβιτς (3/0) και δίνεται αμφίβολος για απόψε, όπως αμφίβολος δίνεται και ο έμπειρος Φράι (2/2), που έλειψε από την αναμέτρηση στη Νορβηγία. Στην αντίπερα όχθη Τιμωρημένος για την αποψινή αναμέτρηση ο αποβληθείς επιθετικός Ανγκάν (3/2), ενώ εκτός παραμένουν ο χαφ Εκπό (0/0) και ο επιθετικός Γκατ (1/0). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο χαφ Χουσάιν (2/0).  Εμείς θα επιλέξουμε με το over 2.5 που πληρώνει 1.70 στην Bet365.

Τέλος τα προγνωστικά στην κατηγορία Μονά κλείνει η αναμέτρηση Βασλούι – Φενερμπαχτσέ με την πρότασή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι 2 ή 3 γκολ που παίζεται 1.95 στην Bet365. Στο πρωτάθλημα η Βασλούι δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων και την Κυριακή γνώρισε την ήττα με 3-0 στην έδρα της Κλουζ. Στα θετικά, το ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Στη Φενερμπαχτσέ ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με πιο πρόσφατο απόκτημα τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Κράσιτς από τη Γιουβέντους. Πολύ κοντά βρίσκεται η Φενέρ και στην απόκτηση του Νιγηριανού στόπερ Γιόμπο.

Μοιρασμένα είναι τα παιχνίδια και στις Μπόμπες που σήμερα έχουν 4 προτάσεις, δύο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Το σημείο της ημέρας στις Μπόμπες είναι το Χ2 της Σλασκ μέσα στη Σουηδία με αντίπαλο τη Χέλσινμποργκ. Εμείς ποντάρουμε 50 ευρώ στο 2.25 που δίνει η 12Bet και περιμένουμε απο τους Πολωνούς να πάρουν το… αίμα τους πίσω μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα (Διαβάστες εδώ την ανάλυση της αναμέτρησης).

Δεύτερο τη τάξει παιχνίδι βάσει πονταρίσματος είναι το Χ2 της Παλμέιρας μέσα στην Μποταφόγκο που πληρώνει 2.10 στην Pinnacle. Για τους γηπεδούχους ο μεσοεπιθετικός Βίτορ Ζούνιορ (12/2) εξέτισε και θα δώσει το «παρών» στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ αντίθετα, αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Λούκας (12/2).

Στην Παλμέιρας την ποινή τους θα εκτίσουν οι μέσοι Ενρίκε (10/0) και Ζοάο Βίτορ (11/0), ενώ από τραυματισμό ταλαιπωρούνται οι στόπερ Τιάγκο Ελένο (3/0), ο μεσοεπιθετικός Καρβάλιο (10/0), αλλά και ο επιθετικός Λουάν (5/1). Τέλος για τους τολμηρούς που επιλέγουν τις εκπλήξεις υπάρχει ακόμα μία στη Βραζιλία. Πρόκειται για το Χ2 της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με αντίπαλο την Κορίνθιανς που προσφέρεται 2.95 στη Bwin.

Πάμε τώρα στο… φουριόζο Σύστημα που τις τελευταίες μέρες δεν «κολλάει» πουθενά, οιωνός ίσως για νέα μεγάλη επιτυχία μετά από αυτή του Σαββάτου. Σήμερα λοιπόν έχουμε 6 αγώνες (σε αποδόσεις της Bet365) σε σχηματισμό 3-6 (21 στήλες x 4ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 84 ευρώ. Αναλυτικά:

 

Μπακού – Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα: 1 DNB (1.85)

Σλόβαν Λίμπερετς – Κλουζ 2 DNB (2.67)

Κλαμπ Μπριζ – Κοπεχγάγη Over 2.5 (2.20)

Παρτιζάν – ΑΕΛ Λεμεσού 1 (1.88)

Μπαχία – Πορτουγκέσα Χ (3.30)

Κάνσας Σίτι – Σιάτλ Χ (3.10)

 

Στο Μπάσκετ η αγωνία κορυφώνεται με τα προημιτελικά και το Betarades.com επέλεξε 4 αγώνες. Αρχικά στις 16.00 η Ρωσία παίζει με τη Λιθουανία και το under 156 πόντους που προσφέρεται σε απόδοση 1.86 στην Pinnacle αποτελεί καλή στοιχηματική επιλογή. Στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας θα πάμε με τους Γάλλους (+6,5) σε απόδοση 1.86 στην Bet365. Βραζιλία και Αργεντινή αναμένεται να μας προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα. Σε αυτό το παιχνίδι «βλέπουμε» Βραζιλία στο +4, ενώ τέλος οι Αμερικάνοι πιστεύουμε πως θα εκτοξεύσουν τη διαφορά στον αγώνα με αντίπαλο την Αυστραλία και ξεπερνώντας το -32.5 χάντικαπ που προσφέρουν οι bookmakers.

Δείτε εδώ τις αναλύσεις των μπασκετικών προτάσεων

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top