“Έχουμε ένα πόρισμα αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο”

Ο Δημήτρης Τατάκης, ταμίας της Κοινωνίας Μελών Άρη υπογράμμισε πως στη σημερινή (26/6) τακτική Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α., θα συζητηθούν ανάμεσα στα άλλα η νέα Α.Μ.Κ. αλλά και του διοικητικού και οικονομικού ελέγχου των προηγούμενων διοικήσεων της Λέσχης. Επίσης, επεσήμανε πως οι ως τώρα κινήσεις της ΠΑΕ Άρης εκτιμώνται σύμφωνα με αυτόν θετικές.

Μιλώντας στον “Αρένα” τόνισε τα ακόλουθα:

Για τη σημερινή Γενική Συνέλευση της Κ.Μ.Α. : “Είναι η τακτική Γενική Συνέλευση που γίνεται κάθε χρόνο βάσει του καταστατικού, όπου γίνεται ένας γενικός απολογισμός. Έχουμε ένα πόρισμα για τις προηγούμενες διοικήσεις της Κ.Μ.Α., αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο. Τα πιο σημαντικά θέματα είναι της Α.Μ.Κ., του διοικητικού και οικονομικού έλεγχου των διοικήσεων Γρανούζη, Γρόλλιου και Γεωργιάδη. Θέλουμε πίεση, να μας πιέζει και να μας συμβουλεύει ο κόσμος για θέματα που είναι ανοικτά”.

Για τη χτεσινή συνάντηση της Κ.Μ.Α. με τους “Ιερολοχίτες”: “Χτες είχαμε μια συνάντηση με το σύνδεσμο των Ιερολοχιτών. Τους εξηγήσαμε πως έχουν τα πράγματα για την Α.Μ.Κ., μας έθεσαν κάποιες απορίες τους, κάναμε γενικώς μια συζήτηση. Ο Super 3 δεν ήρθε, θα έχουμε άλλη συνάντηση με αυτόν. Oι Ιερολοχίτες από μόνοι τους αναγνώρισαν πως υπάρχει καθημερινή επαφή της Κ.Μ.Α. με τα ζητήματα της ομάδας”.

Για το πως “βλέπει” τις ως τώρα κινήσεις της ΠΑΕ Άρης: “Τις βλέπω θετικές. Δεν είναι μόνο η υπόθεση Σηφάκη που λέγεται πως υπάρχει συμφωνία. Καλό θα είναι να υπάρξουν κι άλλες συμφωνίες και να ανακοινωθούν όλες μαζί. Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και συμφωνίες που πρέπει να επιτευχθούν και με ιδιώτες”.

 

To Top