ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έχτισε χαρακτήρα και έμαθε να αντιδράει! Επτά νίκες και μία ισοπαλία μετά από τις ήττες του!

Εντυπωσιακά στατιστικά καταγράφει η φετινή παρουσία του Άρη, καθώς έχει καταφέρει να βγάζει αντίδραση μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Όχι μόνο έχει χτίσει ποδοσφαιρικό χαρακτήρα νικητή, αλλά έμαθε να αντιδράει. Μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία μετά από τις ήττες του.

Πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι… Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Άρης υποδέχεται την Κόλος Κοβαλίβκα και γνωρίζει την ήττα με 2-1 για τα προκριματικά του Europa League, με την πρώτη αντίδραση… νίκης να έρχεται τρεις μέρες μετά στο Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με 1-0 για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Στις 28 Νοεμβρίου ο Άρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όπου και χάνει με 2-1 για την 10η αγωνιστική του πρωταθληματος, αλλά η αντίδρασή του για δεύτερη φορά έρχεται με νίκη στη Λάρισα με 3-0 στο εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 4 Ιανουαρίου, ο Άρης φιλοξενείται στη Λαμία και χάνει με 2-0 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά και πάλι αντιδρά τρεις μέρες αργότερα καθώς νικά το Βόλο με 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μόνο το διάστημα 14-17 Ιανουαρίου ο Άρης χάνει δύο σερί εντός έδρας αγώνες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με 0-1 αντίστοιχα. Αυτό ήταν το έναυσμα για να έρθουν οι καλύτερες μέρες στους κίτρινους.

Αμέσως ακολουθεί η νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στις 20 Ιανουαρίου για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες παίρνουν το “αίμα” τους πίσω στις 30 Ιανουαρίου με νίκη εντός έδρας με 2-1 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά ο Άρης απαντά στις 4 Φεβρουαρίου με νέα νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 0-2 ξανά για το Κύπελλο.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Άρης χάνει με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε ένα θεσμό όπου η διοίκηση των κίτρινων διαμαρτυρήθηκε για την κλήρωση με τα… μπαλάκια.

Τέσσερις μέρες μετά έρχεται για πρώτη φορά ισοπαλία και όχι νίκη για τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μένει στο 0-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο… παγοδρόμιο του “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος φέρνει στο δρόμο του Άρη για την 1η αγωνιστική τον Ολυμπιακό. Παιχνίδι το οποίο έγινε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με τους κίτρινους να γνωρίζουν την ήττα με 1-0, να παίζουν με παίκτη παραπάνω από το 41′ λόγω της αποβολής του Λαλά, αλλά να μην μπορούν να το εκμεταλλευτούν φτάνοντας σε κάποιο τέρμα. Παρόλα αυτά, μετά έρχεται η εντός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (ο οποίος είναι το… θύμα των αντιδράσεων των κίτρινων) με 2-0 στις 4 Απριλίου για την 2η αγωνιστική των πλέι όφ.

Την περασμένη Κυριακή 11 Απριλίου, ο Άρης δείχνει κακό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ και γνωρίζει την ήττα με 3-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μία ήττα όπως που φέρνει ξανά αντίδραση και ο Άρης καταφέρνει στο χθεσινό παιχνίδι να κερδίσει με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Η αντίδραση του Άρη

ΝΙΚΕΣ

Βόλος ΝΠΣ – Άρης 0-1 (2η αγωνιστική Super League)

Λάρισα – Άρης 0-3 (6η αγωνιστική Super League)

Άρης – ΝΠΣ Βόλος 2-0 (15η αγωνιστική Super League)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (Κύπελλο 1η αγωνιστική)

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2 (Κύπελλο 2η αγωνιστική)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0 (2η αγωνιστική πλέι οφ)

Παναθηναϊκός – Άρης 1-2 (4η αγωνιστική πλέι οφ)

ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Άρης – Παναιτωλικός 0-0 (22η αγωνιστική Super League)

To Top