«Έχω άγχος, αλλά και όρεξη για να καθιερωθώ στον Άρη!»

Τις σκέψεις αλλά και τα όνειρά του αποκάλυψε το τέταρτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, λίγο μετά την επισημοποίηση της ένταξής του στην ομάδα.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το νέο «παράθυρο» που ανοίγει στην καριέρα του, εξέφρασε την άποψή για τον Μάκη Κατσαβάκη, τη νέα προσπάθεια και τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Αναλυτικά:

-Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις στο νέο «παράθυρο» που ανοίγεται μπροστά σου;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την οικογένεια. Είμαι Θεσσαλονικιός και ξέρω τι σημαίνει Άρης, γνωρίζω την δυναμική του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Έστω και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες, μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Είναι πρόκληση για μένα. Ήρθε η ώρα να δουλέψω και σε αυτό το επίπεδο. Ο Άρης είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην καριέρα μου»

-Υπάρχει άγχος;
«Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, οπότε και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Με όρεξη και πολύ δουλειά ωστόσο πιστεύω να καθιερωθώ»

-Σε βοήθησε η γεμάτη χρονιά που είχε με τον Αγροτικό Αστέρα;
«Ήταν ο λόγος, πιστεύω, που επιλέχθηκα από τον κ. Κατσαβάκη.
Πέρυσι έκανα 31 παιχνίδια. Είναι ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα στον Άρη»

-Ποια είναι η σχέση σου με τον Μάκη Κατσαβάκη;
«Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Έτυχε να κάνω τρεις προπονήσεις με τον Άρη, εκεί γνωριστήκαμε και από την προσπάθεια που έκανα ο κ. Κατσαβάκης εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή μου»

-Σου είπε κάτι συγκεκριμένο;
«Μου είπε απλά ότι με θέλει στο ρόστερ και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω στη νέα προσπάθεια»

-Πιστεύεις μπορεί να βοηθήσει με την παρουσία του;
«Φυσικά. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει χώρους, καταστάσεις, την κατηγορία και για εμάς τους μικρούς είναι ένας δάσκαλος ο κ. Κατσαβάκης»

-Θεωρείς ότι ο Άρης μπορεί φέτος να τα καταφέρει;
«Η χρονιά είναι δύσκολη και μεταβατική για τον Άρη. Η ομάδα μπαίνει σε κάτι τελείως άγνωστο. Έτσι όπως έγινε η κατάσταση αναγκαστικά θα δοθεί εμπιστοσύνη σε Έλληνες ποδοσφαιριστές. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάμε καλά, γιατί υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Σε όποια κατάσταση είναι ο Άρης είναι ομάδα που σου ανοίγει πόρτες για το μέλλον. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς αυτή τη φανέλα»

To Top