«Έχω φίλους, πίνουμε τσίπουρο, αλλά δεν πάω στον Άρη»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Άρη, σημειώνοντας πως «δεν θα πήγαινα ποτέ στον Άρη και στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά, τα όσα σχολίασε στον «Αρένα» για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Μακάρι ν΄ ανέβει στην κατηγορία ο Ηρακλής, γιατί αν δε τα καταφέρει και πέσει και ο Άρης, θα μείνει μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη στη πρώτη κατηγορία. Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά και είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Είδα τα παιδάκια του Άρη που πάλευαν με τον Απόλλωνα και ο κόσμος τα φώναζε. Δε φταίνε τα παιδάκια αυτά, όμως. Κάνουν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Άλλοι είναι υπεύθυνοι για τις αδυναμίες του Άρη».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στον Άρη ή στον Ολυμπιακό: «Κάποιοι άνθρωποι είναι φίλοι μου στον Άρη και μιλάμε. Μπορεί ακόμα και να πάμε για κανά τσίπουρο, αλλά δεν μπορώ να πάω. Μου μίλησε ο Γιάννης ο Μιχαλήτσος, ο Ζήνδρος, ο Μόκαλης, με τους οποίους είμαστε φίλοι, για να πάω ν΄ αναλάβω τον Άρη. Δεν γίνεται αυτό. Έχουν τα προβλήματά τους στον Άρη και αν πάω εγώ, θα είμαι ένα ακόμα πρόβλημα. Δε θα αισθάνομαι καλά και δεν θα αισθάνονται και αυτοί καλά. Σε Ολυμπιακό και Άρη δε μπορώ να πάω, γιατί θα έχω κι εγώ πρόβλημα, αλλά θα δημιουργήσω μπερδέματα και στις ομάδες».

To Top