Έψαξε ομάδα να φύγει, έμεινε και τώρα «ξαναψάχνουν» το… κουμπί του

Ο Καρίμ Σολτάνι είναι μια ξεχωριστή παρουσία στον Άρη. Ήρθε ως μια από τις μεγάλες ελπίδες για να κάνει τη διαφορά στους κίτρινους, αλλά επί της ουσίας απογοήτευσε. Και με τους τέσσερις προπονητές που πέρασαν από τους κίτρινους μέχρι στιγμής, με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό για το κύπελλο. Ο Γαλλοαλγερινός έψαξε ομάδα για να φύγει, έμεινε τελικά και τώρα «ξαναψάχνουν» το κουμπί του!

Ο Μανουέλ Μασάδο ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ότι «δεν υπολογίζει» τον Σολτάνι. Και αυτό που είπε το έκανε πράξη αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, την ώρα που ο Άρης κατέβαινε στο παιχνίδι με αμφίβολο τον Νέρι Καστίγιο…

Ο Σολτάνι δεν έχει φανεί στο γήπεδο, όντας (κι αυτός) παίκτης ψυχολογίας, παρά τα όσα είχε υποσχεθεί κατ’ επανάληψη από την περίοδο προετοιμασίας, τη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο PRESSARIS μέχρι πολύ πρόσφατα.

Πριν λίγες μέρες, ο 27χρονος επιθετικός βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Άρη. Ο ίδιος, μάλιστα, αναζήτησε ομάδα, έψαχνε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Τελικά, οι προσπάθειες του δεν είχαν αποτέλεσμα. Έψαξε αλλά δεν βρήκε…
Δύσκολες εποχές. Και τώρα προσπαθούν στον Άρη να… ξαναβρούν το… «κουμπί» του, μήπως και σωθεί η πατρίδα στα 12 παιχνίδια που απέμειναν.

Το δύσκολο ρόλο για την αγωνιστική «ανάταση» του Σολτάνι ανέλαβε ο Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος προσπαθεί μέσα από συζητήσεις να βρει τον τρόπο που θα αλλάξει ψυχολογικά την κατάσταση και θα προκαλέσει τις καλές αποδόσεις του ποδοσφαιριστή. Ποδόσφαιρο γνωρίζει όσο λίγοι, αλλά αυτό θάβεται από λάθος συμπεριφορές και αντιδράσεις.

Η συνέχεια επί… χόρτου.

To Top