«Ήθελαν Μασάδο στην Αγγλία, είναι λίρα εκατό»

Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Οράσιο Γκονσάλβες γνωρίζει πολύ καλά τον Μανουέλ Μασάδο αφού εκτός από συντοπίτες, κατάγονται από την πόλη Ολιβέιρα, είναι και φίλοι. Ο πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον ερχομό του 56χρονου τεχνικού στον Άρη με τα καλύτερα λόγια…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο onsports ο Γκονσάλβες: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα έρθει στην Ελλάδα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, άκουσα πως μιλούσε με μια αγγλική ομάδα. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στην Πορτογαλία, παρά το γεγονός πως δεν έχει κάποια ιδιαίτερα μεγάλη διάκριση στο βιογραφικό του. Με αρκετές από τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο…».

Ο 50χρονος πρώην τεχνικός και υπεύθυνος των ακαδημιών του Αστέρα, πρόσθεσε: «Είναι δουλευταράς και έχει τον τρόπο να περνάει την δική του φιλοσοφία στους παίκτες. Ο Αρης πέτυχε διάνα στο πρόσωπό του. Θα μπορούσε κάλλιστα να δουλέψει ακόμη και σε ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα».

Για το αγωνιστικό προφίλ που χαρακτηρίζουν τις ομάδες του: «Είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Δεν παίζει για την ισοπαλία, παρά μόνο για την νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και την έδρα. Το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-3-3. Εχει σπουδάσει γυμναστής και του αρέσει οι ομάδες του να βγάζουν ταχύτητα μέσα στο γήπεδο»

To Top