ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Tα παιδιά αντάξια του ονόματος του Άρη»

Ο προπονητής της Κ-17, Δημήτρης Σίτσας, μίλησε μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Μεσημερίου για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές αλλά και για το παιχνίδι.

Για το παιχνίδι: «Μας δόθηκε η εντολή να παίξουμε και αυτό ήταν τιμή για μας. Ανάλογα με την ηλικία που είχαμε (όριο ηλικίας 17 ετών) σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι και νομίζω πως ήμασταν αντάξιοι του ονόματος του Άρη».

Αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών: «Περίμενα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να προηγθηθούμε, δεν τις κάναμε γκολ και όταν παίζεις με ομάδα που έχει και κατά πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες από σένα, είναι λογικό να το πληρώσεις.

Για τη στήριξη από τη διοίκηση: «Αυτό είναι θέμα της μεγάλης ομάδας και του προπονητή. Αυτοί θα αποφασίσουν πότε θα έρθουν να δουν τα παιδιά».

Για την προσπάθεια να ανέβουν οι παίκτες στη μεγάλη ομάδα: «Αυτή είναι η δουλειά μας, να προπουνούμαστε και να ανέβουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται στην πρώτη ομάδα. Ήδη κάποια παιδιά ο κ.Αναστόπουλος τα παίρνει στην πρώτη ομάδα και ο Μπαξεβάνος βρέθηκε και στο Ζλάτιμπορκ με τον κ.Καλαϊτζίδη και σιγά σιγά θα έχουν και οι υπόλοιποι αυτή τη δυνατότητα. Πρώτα η οργάνωση και μετά όλα τα άλλα».

Για το τι γίνεται με τις υποδομές: «Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το λύσει ο κ.Ψηφίδης και ο κ.Καρυπίδης. Είναι χρέος όλων να κοιτάξουν τις υποδομές. Πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου στον κ.Καρυπίδη γιατί έχει λίγο καιρό στην ομάδα.

To Top