ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ήμουν την μισή μου ζωή στον Άρη, από μπολ μπόι στην Ατλέτικο μέχρι επαγγελματίας! Μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη και νυν του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Μαντζάρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους κιτρινόμαυρους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τον Άρη:

Ήμουν στον Άρη για 10 χρόνια, δεν γίνεται να μην υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, έχω βρεθεί από τα πρώτα τμήματα και τις ακαδημίες μέχρι και την αντρική ομάδα, υπήρξα μπολ μπόι, ήμουν σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας.

Είμαι πάντα επαγγελματίας αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει αυτό το δέσιμο.

Για το από πότε είναι στον Άρη:

Είμαι από 10 χρονών, ουσιαστικά είμαι πάνω από την μισή μου ζωή στην ομάδα.

Για τα παιχνίδια που βρέθηκε με την ομάδα ως μπολ μπόι:

Θυμάμαι στο παιχνίδι με την Ατλέτικο που “κοροϊδεύαμε” τον Ντε Χέα με τις μπάλες, ήμουν σε όλα τα Ευρωπαϊκά, έχω μαζέψει χαρτάκια πίσω από τις εστίες (γέλια).

Για το ότι δεν έπαιξε ποτέ με την πρώτη ομάδα του Άρη:

Δεν πήρα ευκαιρίες, ήμουν μέχρι δεύτερη επιλογή, αλλά είχα πάντα μπροστά μου πολύ καλούς τερματοφύλακες, κάποια στιγμή είχα τον Σωκράτη, πέρυσι είχα τον Αναγνωστόπουλο και τον Καντιμοίρη που έκαναν εκπληκτική χρονιά και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ.

Όταν ήταν ο κ.Κάμπος στην ομάδα είχα φτάσει κοντά, με είχε σαν δεύτερο, με πίστευε και μου είχε πει ότι θα μου έδινε ευκαιρίες, τελικά όμως αποχώρησε και αυτό δεν συνέβη.

Για το αν νιώθει “πικραμένος” που δεν πήρε ευκαιρίες:

Θα ήθελα να πάρω ότι αξίζω, δεν θα ήθελα κάποιος να μου δώσει ευκαιρίες απλώς επειδή ήμουν στον Άρη χρόνια, δεν θα ήθελα να έλεγαν “Τον Γιαννάκη που είναι δικό μας παιδί να τον βάλουμε να παίξει”, σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ, αλλά μόνο αν το άξιζα.

Για το τι έχει κρατήσει από τον Άρη:

Έχω να θυμάμαι πολλά και καλά πράγματα, ως κορυφαίο το πρωτάθλημα που είχαμε πάρει τότε στην Κ17, με τον Άγγελο τον Τσιπούρα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, τον Άγγελο τον ήξερα από δέκα χρονών.

Για τους τερματοφύλακες της ομάδας:

Ο Κουέστα δείχνει να εμπνέει σιγουριά μέχρι τώρα, σίγουρα έχει και το κορμί βέβαια.

Από πίσω του είναι ο Αναγνωστόπουλος που είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και ο Καντιμοίρης που παρά την ηλικία του είναι πολύ σταθερός και αξιόπιστος, ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε αυτήν την θέση.

Για τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Αντώνη Λυκούρη:

Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, είναι χαμηλών τόνων, σχεδόν αθόρυβος αλλά κάνει πάρα πολύ δουλειά, όσο βρίσκεται στον Άρη όλοι θα πρέπει να είναι ήσυχοι.

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:

Τον θεωρώ μέντορα μου, είναι ο άνθρωπος που ήταν ο πρώτος προπονητής μου και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

To Top