“Ήρθαμε να πούμε ‘Χρόνια Πολλά’ στον Άρη και τους φίλους του, παράδειγμα προς μίμηση ο Βεζένκοφ”

Ο Κώστας Φλεβαράκης δεν ειχε διάθεση να πει πολλά για την αναμέτρηση. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να πει ‘Χρόνια Πολλά’ στους κίτρινους! 

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων είπε: “Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχθούμε την ανωτερότητα του Άρη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω έναν λόγο για τον οποίο ήμασταν τόσο κακοί είναι ότι με τη δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα αλλά και λόγω των δυο προσθηκών, δημιουργήθηκε μια αισιοδοξία και μια προσδοκία για κάτι καλό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουμε ένταση απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ήρθαμε να πούμε ‘Χρόνια Πολλά’ στον Άρη και στους φιλάθλους του! Ο Άρης έπαιξε με συγκέντρωση και δούλεψε σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο”.

Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. “Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, πως πρέπει να είναι οι νέοι παίκτες με φιλοδοξίες”.

To Top