ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήρθε από τον πάγκο ο Πάρκερ, επτά χρόνια μετά…

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ηττήθηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς, σε μια αναμέτρηση που είχε ξεχωριστή σημασία για τον Τόνι Πάρκερ…

Ο Γάλλος γκαρντ δεν άρχισε στην βασική πεντάδα την αναμέτρηση, με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να παίρνει την θέση του στην βασική πεντάδα των «σπιρουνιών», σε μια κίνηση που είχε να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Για την ακρίβεια, η τελευταία φορά που ο Γάλλος γκαρντ ξεκίνησε αναπληρωματικός μια αναμέτρηση ήταν στα Play off του 2010, κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς. Σχεδόν επτά χρόνια μετά, λοιπόν, ήρθε από τον πάγκο σε αγώνα της ομάδας του, σε μια ασυνήθιστη κίνηση από πλευράς Γκρεγκ Πόποβιτς.

Είναι τόσο ασυνήθιστη, μάλιστα, καθώς στα 17 χρόνια καριέρας του Πάρκερ αυτή ήταν μόλις η 21η φορά που είδε τα πρώτα λεπτά ενός αγώνα από την άκρη του πάγκου.

Παρ’ όλα αυτά όχι μόνο δεν δυσαρεστήθηκε, αλλά όπως τόνισε «δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως συμβαίνει με τον Μανού και τον Πάου, οι μέρες αυτές έρχονται. Και αν ο Ποπ δει κάτι καλό για την ομάδα, τότε θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα».

To Top