Ήρθε η ώρα για το πρώτο “διπλό”! (PRESSARIS-LIVE, 16:00)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα διεκδικήσει σήμερα ο Άρης, απέναντι στον… τυπικά γηπεδούχο Ηρακλή Αμπελοκήπων στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης ετοιμάζεται να “χτίσει” σιγά-σιγά το δικό του νικηφόρο σερί που θα τον φέρει σύντομα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Γκίνο είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο 20χρονος μέσος έχει πρόβλημα στο δόντι (οδοντικό απόστημα) με αποτέλεσμα χθες το βράδυ να ανεβάσει πυρετό. ‘Όπως γίνεται αντιληπτό για προληπτικούς λόγους. Έμεινε εκτός αποστολής, στην οποία, ωστόσο, συμπεριλαμβάνετε ο Νίκος Ψυχογιός που ταλαιπωρείται την τελευταία εβδομάδα από ενοχλήσεις στον ώμο.

Δύο θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, με τον έναν μάλιστα να πραγματοποιεί και το φετινό του ντεμπούτο με τα “κίτρινα”. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ατματσίδη που θα πλαισιώσει στην κορυφή της επίθεσης τον Μάουρο Πόι. Το άλλο νέο πρόσωπο θα είναι ο Μίλτος Λιόνης, που θα αντικαταστήσει στο δεξί άκρος της άμυνας τον Νίκο Ψυχογιό που θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Καρατζιοβαλής, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Λιόνης, Σουνάς, Προβατίδης, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης και Πόι.

Στον πάγκο: Μπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λεμονής, Ρένια, Καπνίδης, Χιντασέλι.

To Top