ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ήρθε η ώρα για όσους μιλάνε να δράσουν με πράξεις στην ΚΑΕ Άρης

Για το Νίκο Λάσκαρη και τη Τζόρτζια Ευσεβίου η χθεσινή εξέλιξη στην Ευελπίδων θεωρήθηκε νίκη. Αυτό είπαν και οι νομικοί στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Άρης. Πλέον, όπως ισχύει και στην υπόθεση με τους Τούρκους, ήρθε η ώρα όλοι να μιλήσουν με πράξεις, δηλαδή να βάλουν χρήματα στην ομάδα.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίες οι δηλώσεις, είναι πολύ ωραία τα βαρύγδουπα μηνύματα και τα λεφτά με την… κάνουλα στο facebook που όλο έρχονται, αλλά σημασία έχει ότι ο Άρης έχει προβλήματα, πολλά και σοβαρά, στην καθημερινότητά του με την έλλειψη ρευστότητας.

Το ζεύγος Λάσκαρη από τη στιγμή που πέτυχε χθες μια (μικρή) δικαστική νίκη απέναντι στον Λετονό, Μίχαλς Σούμποτινς, μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα και δραστικά για να δώσει λύσεις, δηλαδή να βρει χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις της περσινής και της φετινής χρονιάς. Τον τρόπο τον ξέρει μόνο το ίδιο το ζευγάρι.

Είναι γεγονός ότι έχει δοθεί ήδη ένα σημαντικό ποσό για να καλυφθούν υποχρεώσεις προς το δημόσιο, αλλά πρέπει να υπάρξει συνέχεια, διότι οι οφειλές είναι πολλές και “τρέχουν”.

Όπως, λοιπόν, ισχύει και για τους Τούρκους χορηγούς, ήρθε η ώρα να βάλουν όλοι τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

To Top