ΑΠΟΨΕΙΣ

Ήρθε η ώρα να πει ο Γουλιέλμος τι μπορεί και τι θέλει να κάνει

Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει την ικανότητα να διοικήσει σωστά την ΚΑΕ Άρης, το μόνο που μπορεί να τον διατηρήσει στη θέση είναι να καλύπτει τις υποχρεώσεις της εταιρείας που του ανήκει. Αν ούτε αυτό είναι δυνατό, τότε οφείλει δημοσίως να το πει και να προχωρήσει το τμήμα μπάσκετ σε άλλες λύσεις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ κατέπεσε και πρέπει σε διάστημα δύο εβδομάδων (λιγότερο πλέον…) να καλυφθεί αυτό το ποσό.

Οι παίκτες έχουν πληρωθεί μία δόση συμβολαίου, με εξαίρεση τον Μόρις που έχει πληρωθεί δύο και τον Ντραγκίτσεβιτς που δεν έχει εισπράξει ούτε ευρώ.

Πρέπει μέσα στη βδομάδα να πληρωθούν οι παίκτες, διαφορετικά είναι πιθανό το σενάριο αποχωρήσεων. Κι αν αυτό σήμερα μπορεί να μην φαντάζει μεγάλο πρόβλημα, διότι μπορούν να αντικατασταθούν, σε λίγες μέρες ίσως να είναι το τεράστιο θέμα για τον Άρη, διότι από τη στιγμή που δεν τηρούνται οι διακανονισμοί των ban της FIBA, είναι θέμα χρόνου αυτά να επανέλθουν, αν προκύψουν νέες καταγγελίες προς την Διεθνή Ομοσπονδία.

Εδώ και δύο βδομάδες ο Άρης λειτουργεί με χρήματα των οπαδών του και με μία δόση της κεντρικής χορηγίας. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος προσφάτως και μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις του και μέσα από ανακοίνωση ξεκαθάρισε ποιες ακριβώς υποχρεώσεις δύναται να καλύπτει. Προς το παρόν αυτές δεν καλύπτονται.

Αν δεν δύναται να τις εξυπηρετήσει, όπως δείχνει (ή θέλει να δείχνει…) αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης πρέπει να μπει σε περισσότερα προβλήματα από όσα έχει. Πρέπει σήμερα κιόλας να ξεκαθαρίσει τι μπορεί να κάνει, τι θέλει να κάνει και να μπει το τμήμα σε μια κανονική ροή πληρωμών.

Βοήθεια και στήριξη δόθηκε και θα συνεχίσει να δίνεται, αλλά πλέον το μπαλάκι είναι αποκλειστικά χέρια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Χρόνος – για τον ίδιο – πολύς δεν υπάρχει. Ο Άρης, μη νομίσει κανείς ότι θα χαθεί ή θα πάψει να λειτουργήσει, επειδή ο (Χ) Γουλιέλμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Κι άλλοι το νόμισαν αυτό και διαψεύστηκαν πανηγυρικά…

Το θέμα, όμως, είναι ως ιδιοκτήτης να σταθεί στο ύψος της θέσης που κατέχει και να αντιληφθεί τι συμβαίνει.

To Top