Ήρθε η ώρα του Βεζένκοφ και του Τόμας…

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον “τελικό” με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, αύριο το βράδυ, έχοντας ήδη μία πολύ σημαντική απουσία (Αντεγκμπόγιε) και έναν πολύ σημαντικό παίκτη του (Νέιμικ) αμφίβολο. Αν δεν βγουν μπροστά οι Σάσα Βεζένκοφ και Τόρεϊ Τόμας θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη…

Οι κίτρινοι στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν ουσιαστικά εκτός κλίματος αγώνα τους δύο καλύτερους παίκτες τους. Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 12 και 10 πόντους με πολύ μέτρια ποσοστά και προς το παρόν μοιάζει “εγκλωβισμένος” από την αμυντική προσαρμογή της ΑΕΚ πάνω του.

Ο Τόρεϊ Τόμας είναι άφαντος… Μηδέν πόντους στον πρώτο αγώνα, 7 πόντους αλλά μακριά από τον καλό του εαυτό και στον δεύτερο αγώνα.

Αν οι δύο πρώτοι σκόρερ του Άρη δεν παίξουν όπως έπαιζαν όλη τη χρονιά ούτε στον τρίτο αγώνα, οι κίτρινοι πολύ δύσκολα θα αντέξουν, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι λείπει ο Αντεγκμπόγιε και ο Νέιμικ θα είναι ανέτοιμος.

Είναι η ώρα που πρέπει να βγουν μπροστά και να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες, να δώσουν αυτοί το σύνθημα και να πάρουν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους…

To Top