Ήρθε στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Διαμαντάκος, περνάει αύριο εργομετρικά και υπογράφει

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησής του από τον Άρη.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση των διοικούντων του Άρη, όπως εκφράστηκε νωρίτερα και με δεδομένη την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στις μεταγραφές: «το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας είναι τυπικό και ουσιαστικά είναι τελειωμένο. Δεν είναι πρόβλημα αυτό για την ανακοίνωση κάποιων μεταγραφών. Υπάρχουν επαφές που θα κορυφωθούν μέσα στο 48ωρο, οπότε και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών».

Στο παραπάνω πλαίσιο κι ενώ είναι… κοινό μυστικό ότι το θέμα του Δημήτρη Διαμαντάκου είναι σε προχωρημένο στάδιο, έγινε γνωστό ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη.

Η άφιξη του Διαμαντάκου στη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε το προχωρημένο των επαφών με τους κίτρινους. Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία και με προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει άλλη εκκρεμότητα, ώστε να έχουν οι κίτρινοι  και τυπικά το δικαίωμα των μεταγραφών, ο νεαρός θα είναι εκτός απροόπτου το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδωσε το τελικό “ο.κ.”

Εφόσον υπάρχει οριστική συμφωνία, ο Διαμαντάκος θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και δεν αποκλείεται να προπονηθεί την Πέμπτη με τους κίτρινους!

Μάλιστα, αν καταφέρουν οι κίτρινοι κι εκδώσουν δελτίο στον παίκτη την Παρασκευή, τότε θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Αλκαράθ στον αγώνα με την ΑΕΚ.

To Top