ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ήρθε… φτιαγμένος για τον Άρη! Έτσι βαπτίσαμε με την Αρειανή ιδέα τον Σιώπη»!

Ο γνωστός φίλος του Άρη, Μπάμπης Παρασκευόπουλος, ένας από τους Αρειανούς που… μύησαν με το καλημέρα στην κιτρινόμαυρη ιδέα τον Μανώλη Σιώπη, μίλησε για το “βάπτισμα” του πυρός.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Σιώπη είπε:

Ήταν και άλλα παιδιά που είναι οπαδοί του Άρη εδώ πέρα. Τον περικυκλώσαμε και τον βαφτίσαμε στην Αρειανή ιδέα. Τον γνωρίσαμε μία ώρα μαζί, συζητήσαμε για τον Άρη. Είναι ένα ευχάριστο και χαμογελαστό παιδί, το αντίθετο απ’ότι δείχνει στο γήπεδο. Γνωρίζει πολύ καλά που ήρθε, σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Ήταν πολύ ευχαριστημένος, του αρέσει η πίεση και θέλει το γήπεδο να είναι γεμάτο. Είπε ότι τρελαίνεται να παίζει στο Χαριλάου, γούσταρε σαν αντίπαλος όταν έπαιζε εκεί, το ίδιο και ο κόσμος. Ανυπομονεί να έρθει στην ομάδα. Έβλεπε τα παιχνίδια με Ατλέντικο και με Μάντσεστερ Σίτι όταν έπαιζε ο Άρης. Είναι στην κατάλληλη ηλικία και τον είδα πολύ ώριμο και ορεξάτο για να μπει στην ομάδα.

Για το αν είναι έτοιμος είπε:

Είναι γυμνασμένο παιδί. Του είπα είσαι έτοιμος να μπεις και μου λέει θέλει λίγες μέρες να προσαρμοστεί στην ομάδα. Είναι πραγματικά χαρούμενος που ήρθε στον Άρη γιατί πέρασε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Μου είπε ότι ήταν δύσκολα μέχρι να φύγει, τον δυσκόλεψαν. Τώρα θα δείξει την αξία του και τα προσόντα του στον Άρη. Είδε το ματς με την Λαμία και μου είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση και είπε ότι “Έχουμε πολύ καλή ομάδα”.

Η ομάδα είναι πολύ καλή. Να πούμε ένα συγχαρητήρια στην διοίκηση και τον κ. Διαμαντόπουλο για τις κινήσεις που έγιναν και την σοβαρότητα που δείχνει η ομάδα φέτος και πιστεύω ότι θα πάνε όλα πολύ καλά φέτος.

Για τον Διαμαντόπουλο είπε:

Ο Κωνσταντίνος είναι γνώστης του αντικειμένου. Ασχολείται πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο και έχει πολλές γνωριμίες. Είναι σοβαρό παιδί ξέρει από μπάλα και ήταν μία πολύ καλή κίνηση του προέδρου μας που τον πρόσθεσε στο δυναμικό της ομάδας. Μακάρι να τον έχουμε πολλά χρόνια.

To Top