ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Η φανέλα του Άρη στην κυρία Μελίνα που συγκλόνισε το πανελλήνιο (photo)

Τον γύρο της Ελλάδας έκανε η εικόνα της φιλάθλου του Άρη, μιας μητέρας, όταν ξέσπασε σε δάκρυα από την απίστευτη ανατροπή του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο.

Η κυρία Μελίνα του Άρη, η οποία με τα δάκρυα της, εξέφρασε τα δάκρυα και το ξέσπασμα ενός ολόκληρου λαού. “Συστήθηκε” σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και πότισε με τα δάκρυα της την ελπίδα για το αύριο.

Η ίδια δεν έκρυβε την χαρά της όταν έγινε γνωστό ότι το Aris Media Factory θα της προσφέρει δώρο μια φανέλα του Άρη με τις υπογραφές όλων των παικτών!

Όπως ενημέρωσε το Aris Media Factory: “Συζητώντας μεταξύ μας, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα φέτος με το τέλος της σεζόν να κάνουμε έναν διαγωνισμό και να χαρίσουμε σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη της σελίδας μια φετινή φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίχτες.

Η βραδιά του Σαββάτου όμως μας άλλαξε τα σχέδια και ομόφωνα όλοι μας καταλήξαμε ότι θέλουμε να την δώσουμε στην κυρία που δακρύζοντας εχτές μας έκανε όλους να λυγίσουμε. Γιατί ξέρουμε ακριβώς τι ήταν αυτά τα δάκρυα.

Ήταν δάκρυα χαράς και προσμονής. Συσσωρευμένης ευτυχίας μετά από τόσες και τόσες απανωτές στιγμές στεναχώριας. Και κυρίως δάκρυα για την ψυχούλα ενός παιδιού που σίγουρα θα έσκασε ένα χαμόγελο από εκεί που βρίσκεται”.

Η ώρα αυτή έφτασε. Σήμερα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”.

Δείτε εδώ:

To Top