ΑΠΟΨΕΙΣ

Ήταν δίκαιο και γίνεται πράξη! Μόνιμο το χαμόγελο στα χείλη των Αρειανών…

Η εκρηκτική επιστροφή του Άρη ενοχλεί και είναι δεδομένο! Φαίνεται από το πως αντιμετωπίζεται μέχρι στιγμής η ομάδα από την διαιτησία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το πέναλτι «φάντασμα» του ρέφερι Τάση χθες το επιβεβαίωσε. Το «πεντακάθαρο» πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, σαφέστατα και δεν «χρυσώνει» το «χάπι» για ότι ακολούθησε αυτού. Ήταν τόσο οφθαλμοφανές που δεν γινόταν να μην υποδειχθεί.

Το δίκαιο είναι ο κόσμος του Άρη που βίωσε αμέτρητες πίκρες τα τελευταία να είναι μόνιμα εδώ και εβδομάδες με το χαμόγελο στα χείλη. Και αυτή η ομάδα το κάνει πράξη.

Το «τρία στα τρία» για… τρίτη φορά στην ιστορία του Άρη στην πρώτη κατηγορία, τη φυσική του θέση, είναι γεγονός, μετά το χθεσινό «σκούπισμα» επί του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρά τα… εμπόδια του ρέφερι Τάση, που προσπάθησε με πέναλτι-εφεύρεση να βάλει δύσκολα, δίχως λόγο και αιτία, στους «κιτρινόμαυρους» που έδειξαν –παρότι δεν έπιασαν καλή απόδοση- την σαφέστατη ποιοτική τους ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου.

Για μία ακόμα φορά, μετά την Λάρισα, ομάδα από την κατηγορία των μικρομεσαίων στη Σούπερ Λίγκα, αντιμετώπισε τον Άρη απόλυτα διαβασμένη. Όμως και πάλι οι παίκτες του Πάκο Ερέρα είχαν τη λύση. Μπορεί να μην εντυπωσίασαν, να μην είχαν πολλά και καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους, όμως είχαν την ουσία. Αυτή που πολλές φορές επιβάλλεται να έχεις σε τέτοιους είδους παιχνίδια.

Όπως έγινε και κόντρα στην Λάρισα. Το θετικό για τον Άρη, είναι το γεγονός πως έχει τη στόφα του συνόλου που είναι δομημένο κατάλληλα για να κερδίζει τα ματς. Παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες μπορεί να συναντά. Είτε από τον αντίπαλο, είτε ακόμα και από τους ίδιους τους διαιτητές.

Η χθεσινή εικόνα θα επαναληφθεί. Ο Άρης έχει μάθει να ζει με αυτό και θα συνεχίσει έτσι. Δυστυχώς, τον σεβασμό αυτό παρότι η δυναμική του συλλόγου και η ιστορία του τον έχουν επιβάλλει, δεν εφαρμόζεται.

Υ.Γ. Ξεκάθαρη πρακτική… δορυφόρου, η άρνηση του ΠΑΣ να φιλοξενήσει τον κόσμο του Άρη που είναι υπόδειγμα.

Υ.Γ.1. Πρώτα το ματς με τον ΠΑΣ και μετά όλα τα υπόλοιπα…

To Top