«Ήταν υγιέστατος»: Ανείπωτη θλίψη για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στο γήπεδο

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το Μουζάκι Καρδίτσας για τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο γηπέδου κατά τη διάρκεια αγώνα των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο νεαρός άνδρας αγωνιζόταν με τη φανέλα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου απέναντι στη Δόξα Αμπέλου, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να τον επαναφέρουν και τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο τοπικό Κέντρο Υγείας και σε νοσοκομείο της Καρδίτσας, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Συμπαίκτης του που μίλησε στο protothema.gr τόνισε πως ο 20χρονος είχε αγωνιστεί κανονικά όσα όλα τα παιχνίδια που είχαν γίνει ως τότε και πως είχε τα απαραίτητα χαρτιά από γιατρούς, υπογραμμίζοντας πως περιμένουν άπαντες να μάθουν τι συνέβη.

«Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια χαρά το παιδί, απλά ξαφνικά κατέρρευσε. Ήταν αθλητής της ομάδας και είχε παίξει κανονικά σε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και είχε όλα τα χαρτιά από τους γιατρούς. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Περιμένουμε και εμείς την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουμε τι συνέβη», ήταν τα λόγια του.

To Top