Ήττα-αποκλεισμός για τον Άρη στη Λάρισα! “Καζάνι” που βράζει οι “κιτρινόμαυρες” για τη διαιτησία

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Άρη από τον Φιλαθλητικό στη Νεάπολη της Λάρισας, παρ΄ ότι προηγήθηκε γρήγορα με 0-2 σετ. Ωστόσο, οι άνθρωποι του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, αφού, όπως ισχυρίζονται, δόθηκαν τραγικά σφυρίγματα στο τρίτο σετ (μετά το 20 οι ρέφερι έδωσαν τρία άουτ των γηπεδούχων μέσα), με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στις γηπεδούχες και να εξοργίσει τις φιλοξενούμενες και τον προπονητή τους.

Παρόμοια σφυρίγματα υπήρξαν και στο τάι-μπρέικ, το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Λάρισας με 15-12 και μαζί την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Τέλος, οι άνθρωποι του Άρη ευχαριστούν τη διοίκηση του Φιλαθλητικού και ειδικά τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Βασίλη Ακριβούλη, για την άψογη φιλοξενία τους.

Τα σετ: 21-25, 23-25, 25-22, 25-14, 15-12

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ιόφτσεβ): Υφαντή, Μπούκουρα, Τσαπραλή, Ωρολογοπούλου, Φακοπουλίδου Νικολοπούλου/ Αναγνωστοπούλου-λ, Χατζηελευθερίου-λ, Μαυροπουλου, Μπουζιάνα.

ΑΡΗΣ(Σολκίδης): Τυφλιώρη, Κοκκινίδου, Σωτηρίου, Γεωργακοπούλου, Γεροβασιλείου, Αποστολίδου/ Καψαμπέλη-λ, Καλούδη, Θεότη.

To Top