Ήττα από τις Αμαζόνες στο ποδόσφαιρο γυναικών

Την ήττα με 4-0 γνώρισαν οι γυναίκες του Άρη από τις αντίστοιχες των Αμαζόνων Δράμας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας γυναικών.

Συγκεκριμένα, το ημίχρονο βρήκε τις γηπεδούχες να προηγούνται με 1-0, που πέτυχαν στο 3ο κιόλας λεπτό, μετά από κόντρες στην άμυνα, ενώ οι «κίτρινες» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 29΄ με την Δήμητρα Καρκατζίνου, που έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αμαζόνες έκαναν το 2-0 στο 61΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, η Νένα Τερζοπούλου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και έτσι ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτριες. Στην επόμενη φάση, η Ρία Κολλήγα, που έπαιξε αναγκαστικά ως τερματοφύλακας, εξαιτίας της απουσίας της βασικής γκολκίπερ, Δανάης Κυριάκη, λόγω προσωπικού προβλήματος, δεν μπόρεσε ν΄ αποκρούσει, με αποτέλεσμα να γίνει το 3-0 και στο 90΄ η Μήτκου «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα της (4-0).

ΑΡΗΣ (Θωμαΐδης): Κολλήγα, Παπαδοπούλου Α. (λ.τλ. 56′ Πολωνίδου), Χυτούδη, Γκόγκα, Χουτουριάδου, Τερζοπούλου, Μαντατζή, Κώττα, Λαγούδη (78′ Κεχαγιά), Λαγουμτζή, Καρκατζίνου (87′ Αναστασιάδου).

Πηγή: arisac.gr

 

To Top